به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، به منظور خلق ارزش بیشتر برای سازمان، شرح وظایف حسابرسی داخلی پیوسته در حال توسعه و تغییر است و این تغییرات عمدتاً براساس مهمترین ریسک های سالیانه حاکم بر تجارت و صنایع ایجاد می شود. از این رو شناسایی ریسک های کلیدیِ هر سال اهمیت فراوانی دارد. بدیهی است برای سال 2021 که تغییرات ناشی از شیوع بیماری کرونا مهمترین ریسک حاکم بر صنعت به شمار می رود، این ریسک و سایر تغییرات ناشی آن باید مورد توجه حسابرسان داخلی قرار گیرد.
در این راستا و به دنبال انتشار گزارش پژوهشی « بیست ریسک کلیدی مورد توجه حسابرسان داخلی تا قبل از سال 2020» ، پژوهشکده بیمه اقدام به تدوین و انتشار گزارش پژوهشی با عنوان «حوزه های کلیدی ریسک در سال 2021» نموده است. این گزارش که به همت گروه مطالعات کلان بیمه و توسط مرتضی اصلانی لوحه سرا، راهبر میز حسابرسی داخلی پژوهشکده بیمه نگاشته شده، به معرفی آن دسته از خطرات کلیدی در سال 2021 می پردازد که حسابرسان داخلی می بایست در تدوین برنامه استراتژیک سالانه حسابرسی خود مورد توجه قرار دهند.
در گزارش حاضر، 10 حوزه از مهمترین حوزه های کلیدی ریسک شامل «انعطاف پذیری تجارت»، «رفاه و مدیریت استعداد کارکنان»، «تقلب و سوءاستفاده از اختلالات عملیات»، «تغییر اقلیم»، «مدیریت اشخاص ثالث»، «امنیت سایبری و حریم خصوصی داده ها در محیط کار توسعه یافته(دورکاری)»، «فرهنگ، رفتار و کنترل نرم»، «تنظیم مقررات»، «دیجیتالی شدن و اتوماسیون هوشمند» و «مدیریت داده ها و تجزیه وتحلیل اطلاعات» شناسایی و ارائه شده است.
علاقه مندان برای مشاهده و دریافت متن کامل این گزارش می توانند به وب سایت پژوهشکده بیمه و یا به نشانی http://www.irc.ac.ir/fa-IR/Irc/4946/Articles/view/14643/1465/ مراجعه فرمایند.