براین اساس مقرر شد در فضای باز تالارها با در نظر گرفتن فاصله 3 متر برای هر صندلی و تأمین فضای 8 متر مربع برای هر نفر، حداکثر با 30 درصد ظرفیت فعالیت و پذیرش مشتری برای خدمات انجام شود.
همچنین در خصوص فضای بسته و مسقف تالارها (سالن) علاوه بر الزام رعایت دستورالعمل ها اعلام شده در فضای باز، رعایت محدودیت پذیرش مشتری در شهرهای قرمز حداکثر تا 15 نفر، نارنجی 20 نفر، زرد 30 نفر و در شهرها با شرایط آبی تا 50 نفر لازم و ضروری است.
گفتنی است جزئیات، الزامات و پروتکل های بهداشتی مربوط به تالارداران در سایت اتاق اصناف ایران و نیز سایت مرکز بهداشت محیط کار وزارت بهداشت منتشر شده است.