• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 696063 تاریخ : 1403/11/30-17:39:11
,1,
امضای سه تفاهم نامه همکاری توسط بانک سینا در اولین روز نمایشگاه تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی

امضای سه تفاهم نامه همکاری توسط بانک سینا در اولین روز نمایشگاه تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی

بانک سینا با حضور و مشارکت موثر در ششمین نمایشگاه تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی با رویکرد تامین مالی پروژه های شرکت های فعال پتروشیمی و انرژی در جزیره گیش، چهار تفاهم نامه همکاری به امضا رساند.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک سینا، در نخستین روز از این نمایشگاه، سه تفاهم نامه همکاری میان بانک سینا و شرکت های پالایش نفت کرمانشاه، تولیدی صنعتی فراسان و پتروشیمی آفتاب با حضور چنگیز مروج قائم مقام و اکبر جلیلی عضو هیئت مدیره و معاون برنامه ریزی و توسعه کسب و کار این بانک، به امضا رسید.

هدف اصلی امضای این تفاهم نامه ها، توسعه همکاری های مالی و بانکی برای پشتیبانی از پروژه های صنعتی و توسعه زیرساخت های مرتبط با صنایع نفت، گاز و پتروشیمی عنوان شده است. این همکاری به عنوان گامی مهم در راستای تقویت زنجیره ارزش صنایع انرژی و افزایش نقش بخش خصوصی در این حوزه ارزیابی می شود.

امضای این تفاهم نامه نشان دهنده عزم بانک سینا برای حضور فعال در پروژه های کلان ملی و حمایت از تولید داخلی است.

گفتنی است ششمین نمایشگاه تخصصی حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کیش با حضور 231 شرکت تا تاریخ یکم اسفندماه در جزیره کیش دایر است.

برخی از شرکت های بخش نمایشگاهی این رویداد، هلدینگ های بزرگ صنعت نفت و گاز و پتروشیمی و انجمن های فعال در این حوزه، مجتمع های پالایشگاهی، پتروپالایشگاه، پتروشیمیایی، بانک های و موسسات مالی فعال در حوزه تامین مالی و ارائه خدمات مالی، بیمه، شرکت های دانش بنیان تولیدکننده تجهیزات صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی می باشند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران