• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 421077 تاریخ : 1397/08/19-18:07:23
,17,11,
5 درصد رشد جابه‌جایی مسافر در مسیر مشهد؛ از اربعین تا ربیع

راه آهن خراسان اعلام کرد:

5 درصد رشد جابه‌جایی مسافر در مسیر مشهد؛ از اربعین تا ربیع

مدیرکل راه آهن خراسان گفت: 890 رام قطار مسافری به منظور جابجایی زائرین امام هشتم(ع) در دهه آخر ماه صفر در راه آهن خراسان پیش بینی و برنامه ریزی شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران، محمدهادی ضیایی مهر گفت: در دهه آخر ماه صفر و ایام شهادت حضرت علی بن موسی الرضا(ع)، از تاریخ 9 تا 19 آبان ماه سال جاری علاوه بر ظرفیت روزانه که 77 رام قطار با ظرفیت 35 هزار نفر به صورت رفت و برگشت بوده، 26 رام قطار فوق العاده برون استانی از تهران، تبریز و زنجان با ظرفیت 13 هزار و 500 نفر به صورت رفت و برگشت به مشهد مقدس اضافه شد.

وی ادامه داد: همچنین در روزهای پایانی ماه صفر، برنامه ریزی 76 رام قطار حومه ای درون استانی برای جابجایی هیئت های مذهبی و برگشت زائرین پیاده برای شهرستان های سرخس، نیشابور، فیروزه، خوشاب، جوین، جغتای با ظرفیت 38 هزار و 900 نفر به صورت رفت و برگشت انجام شد.

وی با بیان اینکه در این ایام هیچگونه افزایش قیمت بلیت نداشتیم خاطرنشان کرد: طی این مدت، در مجموع با 890 رام قطار مسافری بیش از 400 هزار نفر مسافر و زائر امام رضا(ع) از 28 شهر و مرکز استان از طریق ریلی در مسیرهای منتهی به مشهدمقدس جابجا شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل 5 درصد رشد داشته است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران