وی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم در بخش کشاورزی اشتغال است. در حوزه تقنینی نگاه ما این است که قوانین مندرس و کهنه را به روز و به فراخور زمان قانون تصویب کنیم که این اتفاق افتاده است.
به گفته وی، مجلس برای تولید بهتر و با کیفیت تر مسیر تولید و توسعه را هموار کرده است و در مسیر قانونی نیز هیچ مشکلی نداریم.
رییس کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: 500 میلیون نفر از از جمعیت همسایگان ما علاقمند به محصولات ما هستند. این موضوع یک فرصت و ظرفیت است و قطعا از صادرکنندگان حمایت خواهیم کرد. در این راستا نیز قوانین خوبی تصویب کردیم.
وی اضافه کرد: در برنامه های توسعه کشور آمده است که گذاشتن تعرفه بر روی محصولات کشاورزی در حوزه صادرات تحت هر شرایطی ممنوع است و در بودجه 1401 بند "ش" تبصره 8 اعلام کردیم که هرگونه اعمال تعرفه بر صادرات محصولات کشاورزی ممنوع است مگر اینکه دستگاه های متولی 6ماه قبل اعلام کنند.
عسکری همچنین گفت: مجلس شورای اسلامی و کمیسیون کشاورزی با تمام توان از صادرات حمایت می کند و در این راستا با جدیت از تولید نیز حمایت خواهیم کرد. تا افق 1404 باید کشور با تمام ظرفیت هایش در بخش کشاورزی به نقطه مطلوب برسد تا تولیدکننده، مصرف کننده و صادرکننده مشکلی نداشته باشند.
وی همچنین در خصوص مالیات بر ارزش افزوده محصولات کشاورزی نیز گفت: مالیات بر ارزش افزوده در بخش کشاورزی پذیرفته نیست، زیرا بخش کشاورزی موجود زنده است که با توجه به موقعیت زمانی و مکانی باید تولیدات صورت گیرد. البته بحثی که در این میان وجود دارد این است که باید قانون را سهل الوصل تر و مسیر را برای تولید هموارتر کنیم.
عسکری در ادامه گفت: قوانین دست و پاگیر را نمی پذیریم و برنامه ریزی های لازم صورت گرفته که صادر کننده و وارد کننده بتوانند با خیال راحت به فعالیت خود ادامه دهند. همچنین نظارت جدی بر صادرات و واردات برای ما اهمیت دارد زیرا اگر بر حوزه واردات و صادرات نظارت کنیم جواب خواهیم گرفت.
وی در پایان گفت: اجازه نمی دهیم قوانین دست و پاگیر جلوی تولیدات بخش کشاورزی را بگیرد زیرا وظیفه ما حمایت از تولید است.