وی افزود: شیرین کننده های مصنوعی از سال 1378 وارد صنایع غذایی شدند. بررسی هایی در مورد ساخارین انجام شد و موش های استفاده کننده دچار سرطان مثانه شدند و بعد ها معلوم شد این سرطان ربطی به مصرف ساخارین نداشته است.
حسن قمی با بیان اینکه شیرین کننده های مصنوعی دیگری به تدریج وارد بازار شدند اظهار کرد: آسپارتام محصولی بود که در پخت و پز نمی توانستیم استفاده کنیم که در نوشابه های گاز دار از آن استفاده کردند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از شیرین کننده های غذایی تاییدیه دارند مطرح کرد: برای هر کدام از شیرین کننده ها مقدار مجاز مصرف روزانه داریم. شش هزار نوع ماده غدایی در دنیا وجود دارد که از قند های مصنوعی در آن استفاده می کنند وقتی چند ماده دارای این قند ها با هم استفاده شود اثر هم افزایی بر روی هم دارند و مشکلاتی را برای ما ایجاد می کنند.
دبیر انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه نوشابه ها، انواع کیک و شیرینی و آبنبات و پودینگ و دنت و سس ها مشکلاتی برای سلامت ما ایجاد می کنند افزود: این غذا ها با اختلال بر روی سرعت کنش و واکنش های مغز اعتیاد به وجود می آورند و دیگر شیرینی های طبیعی را احساس نمی کنیم بنابراین تصور اینکه کالری ندارند اشتباه است چرا که با مصرف آنها و مقاومت به انسولین دچار چاقی می شویم.