• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 659337 تاریخ : 1402/06/29-10:13:16
,13,
سالانه 17 تا 25 درصد غذای جهان از بین می رود

سالانه 17 تا 25 درصد غذای جهان از بین می رود

مدیر پژوهشی برنامه ریزی اقتصاد کشاورزی توسعه روستایی گفت: برآوردها حاکی از آن است که سالانه 17 تا 25 درصد از غذای جهان معادل 900 میلیون تن از بین می رود.

به گزارش بانک و صنعت، علی اکبر باغستانی درباره میزان ضایعات محصولات کشاورزی و مواد غذایی در جهان گفت: بزرگترین چالش در جهان مربوط به آمار و اطلاعات تلفات و ضایعات محصولات کشاورزی و مواد غذایی است، هرچند آمارهای ارائه شده برآوردی است.

باغستانی افزود: برآوردها نشان می دهد سالانه 17 تا 25 درصد از غذای جهان معادل حدود 900 میلیون تن دچار ضایعات شده و از بین می رود.
او ادامه داد: 60 درصد از 900 میلیون تن محصولات غذایی در مقیاس جهانی در مرحله خانوار تبدیل به ضایعات می شود.
مدیر گروه پژوهشی برنامه ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی، میانگین سرانه ضایعات مواد غذایی در آمریکا را حدود 59 کیلوگرم برای هر نفر و در سال اعلام کرد و گفت: میانگین سرانه ضایعات مواد غذایی در کشورهای اسلامی در سال 2021 بین 80 تا 100 کیلوگرم برای هر نفر در سال و این عدد در کشورهای توسعه یافته 60 تا 70 کیلوگرم برآورد شده است.
او افزود: میانگین سرانه ضایعات مواد غذایی در کشورهای توسعه یافته با درآمد بالا مانند انگلستان، دانمارک، فرانسه و نروژ در سال 2021 بالای 75 کیلو گرم برای هر نفر است.
باغستانی گفت: در ایران نیز به دلیل تفاوت های زمانی و مکانی در سیستم توزیع و بازاررسانی مواد غذایی و تغییر در عرضه و تقاضا در اعیاد و مراسم مذهبی، آمار دقیقی از ضایعات و تلفات ماد غذایی نداریم.
او گفت: با توجه به افزایش قیمت غذا و تورم مواد غذایی و آشامیدنی در ایران، ضایعات کاهش یافته است.


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران