وی با اشاره به ممنوعیت 4ماهه واردات برنج طبق قانون افزود: این ممنوعیت از مردادماه هر سال تا 4 ماه ادامه دارد تا کشاورز از نظر روانی آرامش خاطر داشته باشد. اما وزارت جهاد کشاورزی این 4 ماه را لغو و واردات برنج را برای کل سال آزاد کرد.
علیزاده شایق همچنین با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی میزان نیاز برنج را محاسبه نکرد خاطرنشان کرد: نتیجه این عدم بررسی واردات حدود یک میلیون و 700 هزار تن برنج در سال گذشته بود درحالی که تولید داخل 2 میلیون و 250 هزار تن بود و کسری ما تقریباً 700 هزار تن بود که در نهایت باید یک میلیون تن برنج وارد می شد. اما در حال حاضر اکثر انبارهای شمال پر از برنج های ایرانی است چرا که برنج های درجه 2 و 3 وارداتی با قیمت پایین وارد شد و وزارت کشاورزی نیز نتوانست هزینه های تولید را کاهش دهد که منجر به قیمت بالای برنج ایرانی و تمایل مردم برای خرید برنج های ارزان تر شد.
وی در رادیو گفت وگو با بیان اینکه برنج از سال گذشته در انبارها باقی مانده اظهار کرد: برنج 1402 کاشته شده و از مرداد برداشت ها آغاز می شود و این در حالی است که برنج های سال گذشته باقی مانده است. وزارت جهاد کشاورزی باید تیمی را از معاونت تنظیم بازار محصولات کشاورزی برای بررسی مقدار برنج های سال گذشته ارسال کند و برنج ها را خریداری نماید و مقداری یارانه برای آن در نظر گرفته و آن را به مصرف کننده ارزان تر ارائه دهد.