• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 377153 تاریخ : 1397/07/01-14:57:44
,10033,22,
آغاز گشت های ویژه یگان حفاظت محیط زیست در فصل بازگیری

آغاز گشت های ویژه یگان حفاظت محیط زیست در فصل بازگیری

وحید پورمردان مدیر کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان خبر از آغاز عملیات گشت و کنترل یگان حفاظت محیط زیست در ابتدای فصل بازگیری سال جاری داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان ،مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سیستان و بلوچستان گفت: هر ساله با آغاز فصل مهاجرت پرندگان شکاری در مهرماه به نوار ساحلی استان، گروهی از متخلفان به صورت غیرمجاز برای صید پرندگان شکاری نظیر بالابان و شاهین  اقدام می‌کنند. در کشورهای حوزه خلیج فارس و دریای عمان در میان شیوخ عرب بازهای شکاری از محبوبیت بالایی برخوردارهستند که متاسفانه سبب افزایش تقاضا برای صید این پرندگان و قاچاق آن به کشورهای عربی به قیمت بسیار گزاف شده است. از اینرو جمعیت پرندگان شکاری ایران در معرض خطر انقراض قرار گرفته است.

پورمردان ادامه داد: در این راستا اداره کل حفاظت محیط زیست استان با استقرار تیم های کارشناسی، تیم های سر شماری پرندگان، گشت کنترل شبانه روزی یگان حفاظت محیط زیست استان و رصد منطقه توسط تیم پهبادی این اداره کل مناطق را زیر ذره بین خویش قرار می دهند و در راستای استفاده از توان تجهیزاتی و پرسنلی سایر ارگانهای مستقر در منطقه نظیر ارگانهای امنیتی و نظامی، شیلات، دریابانی و... هماهنگی ها لازم انجام گرفته است. لازم به ذکر است در کشورهای عربی از بازهای شکاری جهت تفریح و شکار، به خصوص شکار هوبره استفاده می کنند.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان  به دلیل تنوع زیستگاه و تنوع آب و هوایی یکی از استانهای دارای تنوع زیستی خاص و ویژه در کشور است که این ویژگی‌ استان را در کانون توجه افراد سودجو در زمینه زنده گیری و قاچاق گونه های مختلف جانوری قرار داده است. در همین راستا شکارچیان در نوار ساحلی استان که مسیر مهاجرت پرندگان شکاری می باشد با کوخه نشینی و استفاده از طعمه زنده اقدام به بازگیری در مناطق ساحلی می کنند.

پور مردان اضافه کرد: برای جلوگیری از قاچاق پرندگان، کنترل زیستگاه‌های حیات وحش در فصل مهاجرت تشدید می‌شود و به استناد مصوبه شورای عالی حفاظت محیط زیست و تبصره دو ماده13 قانون شکار و صید، برای هر شخصی که به زنده گیری، شکار، خرید، فروش، حمل، نگهداری و قاچاق پرندگان شکاری از قبیل شاهین، بحری، بالابان و دلیجه مبادرت کند، علاوه بر محکومیت به حداکثر مجازات حبس، جزای نقدی تا سقف 600میلیون ریال در نظر گرفته می شود. در پایان از مردم درخواست داریم تا در صورت مشاهده موارد فوق و مشکوک، مراتب را به نزدیکترین اداره حفاظت محیط زیست گزارش کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران