• | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 521991 تاریخ : 1399/08/07-09:53:09
,10025,
در قالب پویش مومنانه صورت گرفت اهدای مواد غذایی و ماسک از سوی بیمه البرز به بهزیستی

در قالب پویش مومنانه صورت گرفت اهدای مواد غذایی و ماسک از سوی بیمه البرز به بهزیستی

شرکت بیمه البرز در پی شیوع کرونا در اقدامی خیرخواهانه و در قالب" پویش مومنانه"، چهار هزار عدد ماسک و بیش از یک هزار کیلوگرم مواد غذایی به ارزش 400 میلیون ریال به مراکز نگهداری ایتام و معلولان تحت سرپرستی سازمان بهزیستی استان تهران در تهران، شمیرانات، ری، رباط کریم و دماوند اهدا کرد.

به گزارش بانک و صنعتبه نقل ازروابط عمومی بیمه البرز، این شرکت همچنین در راستای تحقق مسوولیت های اجتماعی خود، 16 هزار ماسک به منظور توزیع در بین خانوارهای مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان ارسال کرده است.

این گزارش حاکی است، همه ساله شرکت بیمه البرز با هدف حمایت از مستمندان و کمک به خانواده های کم بضاعت، کمک هایی را در قالب وجوه نقدی و اقلام ضروری به سازمان بهزیستی اهدا کرده است و در همین راستا هر ساله بودجه تخصیصی انتشار و توزیع سررسید، تقویم و هدایای نوروزی را به سازمان بهزیستی اهدا می کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران