پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 494020 تاریخ : 1398/09/03-12:38:36
,17,
تمایل چین برای واردات فرش دست‌باف ایرانی/ مشکل فرش‌های مرجوعی حل شد

تمایل چین برای واردات فرش دست‌باف ایرانی/ مشکل فرش‌های مرجوعی حل شد

رئیس مرکز ملی فرش ایران از تمایل چین به واردات فرش دست‌باف ایران خبر داد و افزود: با هماهنگی‌های صورت گرفته با گمرک، فرش‌های مرجوعی به جای اینکه به ترکیه رفته و برای آنها کسب‌ در آمد کند، مجدد به ایران بازگردد.

به گزارش خبرنگار بانک و صنعت، فرشته دستپاک رئیس مرکز ملی فرش ایران در نشست خبری امروز (یکشنبه 3 آذر 98) با بیان اینکه فرش دست‌باف بعنوان اولین کالای استراتژیک نقش بزرگی در اقتصاد کشور دارد، اظهار کرد: طبق آمار گمرک 80 درصد از تولیدات فرش دست‌باف صادر و تنها 20 درصد آن صرف بازار داخلی می‌شود؛ لذا باید فضایی فراهم گردد تا فرش دست‌باف به خانه‌های ایرانی بازگردد به همین جهت تفاهم نامه‌‌‌ای با صندوق کارآفرینی امید، بانک کشاورزی و بانک صنعت و معدن منعقد شد که خانوارهایی که قصد خرید فرش دست‌باف را دارند از طریق کارت اعتباری‌ای که توسط بانک‌های کشاورزی و صنعت و معدن تهیه می‌شود، فرش دست‌باف خریداری کنند.
وی با اشاره به تحقیقات پژوهشگاه مغز و اعصاب گفت: براساس تحقیقات صورت گرفته، فرش دست‌باف تاثیر بسیار زیادی در بهبود بیماری‌های روحی دارد، در هر جای دنیا این روش درمانی را تجاری سازی و برند سازی می‌کنند، همچنین از داستان‌هایی که از فرش‌های دست‌باف وجود دارد در دنیا می‌توان تجاری سازی کرد که در این زمینه اقداماتی در حال انجام است.
دستپاک با بیان اینکه فرش بعد از نفت دومین کالایی بود که مورد تحریم آمریکا قرار گرفت، افزود: فرش نباید تحریم می‌شد چرا که کالایی‌ صد در صد مردمی است و دولت‌ها در آن کمترین نقش را دارند.
رئیس مرکز ملی فرش ایران از دستور وزیر صمت برای افزایش مهلت برگشت ارز حاصل از صادرات فرش خبر داد و گفت: این مدت از هفت ماه با 12 ماه افزایش یافت که فرصت بسیار خوبی برای تجار و صادر کنندگان است.
وی ورود فرش‌های مرجوعی به کشور را یکی از مشکلات این صنعت دانست و تصریح کرد: اکنون فضا آماده است و هماهنگی با گمرک انجام شده تا فرش‌ها به جای اینکه به ترکیه رفته و برای آنها کسب‌ در آمد کند، مجدد به کشور بازگردد.
وی با بیان اینکه بسیاری از طرح‌ها و پژوهش‌های دانشگاهی در زمینه فرش تجاری سازی نشده اعلام کرد: اکنون وزارت صمت از از طرح‌ها و پایان‌نامه‌های دانشجویی در زمینه فرش دستباف حمایت می‌کند.
دستپاک یکی از راه‌های تبلغ فرش را برگزاری نمایشگاه‌ دانست و گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی بافندگان فرش که حدود دو میلیون جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، بیمه تامین اجتماعی است که دولت به دلیل کمبود بودجه نتوانسته بیمه تامین اجتماعی بافندگان را تامین کند، از این رو طی تفاهم‌نامه‌ای که با صندوق بیمه عشایر و بیمه سلامت منعقد گردید، مقرر شد تا قالیبافان تحت پوشش این بیمه‌ها قرار گیرند.
رئیس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به تمایل چین برای واردات فرش دست‌باف ایران، بیان کرد: به تازگی نمایشگاهی در چین برگزار شد که حدود 8 غرفه آن فرش دست‌باف ایرانی بود، لذا بسیاری از تجار نیز برای حضور در نمایشگاه‌های بعدی اعلام آمادگی کرده‌اند.
دستپاک با بیان اینکه مقدار محدودی واردات مواد اولیه نظیر ابریشم و پشم از کشورهای چین، استرالیا و نیوزلند انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال نوسازی صنایع هستیم تا همین میزان واردات را به صفر برسانیم.
گفتنی است؛ در پایان این نشست تفاهم‌نامه‌ای میان اتاق بازرگانی ایران و چین و مرکز ملی فرش ایران به منظور افزایش صادرات به چین امضا شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 236
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران