به گزارش خبرنگار بانک و صنعت ، حسین رحمتی عضو هیات مدیره بانک رفاه کارگران در رویداد معرفی نیازهای فناورانه بانک رفاه کارگران گفت: بانک رفاه کارگران به جهت ایجاد فضا و بستری مناسب برای خلاقیت، ایدهای نو و نوآورانه تلاش کرده تا همکاری و همیاری خوبی داشته باشد.
همچنین با توجه به تغییراتی که در فضای کسبوکار صنعت بانکداری اتفاق افتاده بانک رفاه درتلاشند است تا بتواند برای افکار، نوآوریها و خلاقیتها زمینههای مناسبی را برای همکاری با صنعت بانکداری ایجاد کند.
وی در ادامه به پیشینه بانک رفاه کارگران پرداخت و افزود: این بانک با 1034 شعبه، 28 میلیون مشتری، حدود 18 کارت الکترونیک ، بیش از 3 میلیون بازنشسته را در قالب بخشی از خدمات الکترونیک و حضوری سرویس میدهد، همچنین در تلاش است از حوزههای جدید برای فضای کسبوکارهای جدید که اتفاق افتاده، استفاده کند.
رحمتی اظهار کرد: جریان های سازنده ای که در صنعت بانکداری در دنیا اتفاق افتاده به زودی بانکهای کشور را دچار تغییرات اساسی خواهد کرد و صنعت بانکداری را دچار تحول میکند. که عمده آنها در چهار محور فناوریهای نوین، جهانی شدن بانکها، تغییرات جمعیتی و شعب نسل سه و چهار که بانکداری باز است (بخشی از فعالیتهای بانکها به فینتکها، استارتاپها واگذار میشود چرا که بانکها برای انجام برخی از خدمات محدودیت دارند)، فعالیت میشود.
وی با بیان اینکه بانک رفاه در سال گذشته مرکز نوآوری را ایجاد کرد، افزود: هدف از ایجاد این مرکز حمایت از ایدههای نوآورانه، استارتاپها، فینتکها، مشارکت، سرمایهگذاری و اصلاح فرآیندهایی که مرتبط به بحثهای روز صنعت بانکداری است ایجاد شد.
عضو هیات مدیره بانک رفاه کارگران ادامه داد: در خرداد ماه سال جاری اینونتی تحت عنوان اینوتکس برگزار شد که حدود 80 شرکت، استارتآپ و فینتکها مشارکت کردند که تقریبا 15 طرح انتخاب و 4 طرح در مرحله انعقاد قرارداد است.
وی تاکید کرد: مدیران بانک علاقهمند هستند از ظرفیتهای بیرون از بانک استفاده کرده و ابزاری که بعنوان یک ترند جدید در بانکداری در دنیا مرسوم است از افکار و ایدههای بخشهای مختلف استفاده کنند.
رحمتی در ادامه رگولاتوری، تعدد واحدهای تصمیمگیری نظیر بانک مرکزی، پلیس فتا و قوه قضائیه که باعث کندی برخی از موضوعات شده را از چالشهای سرراه فینتکها دانست و افزود: در دنیا کارمزد برای این نوع فعالیتها تعیین شده اما در ایران مبلغ و اینکه از چه محلی تامین و به چه شکلی تدوین و تعریف نشده، لذا امروز بانک مرکزی اینها را از بانکها دریافت و به شرکتها پرداخت میکند.
وی در ادامه گفت: قوانین و مقررات باید تسهیلگر باشد و اگر تسهیل نمیکنند مانعی برای روند رو به رشد تفکر، ایدهها، خدمات و محصولات نباشد. بانک مرکزی باید قوانین و مقررات را داشته باشد و این قوانین و مقررات بگونهای باشد که همکاری را زیر سوال نبرد و چالش و کندی ایجاد نکند و باعث شود صنعت بانکداری با همکاری مجموعههای فعال و توانمند توسعه یابد و با روند نوآوری و تحولاتی که در جهان اتفاق میافتد هم جهت با آنها حرکت کنیم.