به گزارش بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی بانک صادرات ایران، جمعی از مدیران و کارکنان این بانک در راستای زنده نگهداشتن یاد و خاطره ایثارگران و ارج نهادن به تلاش و ازخودگذشتگی آنان، با خانواده حاج عبداله والی کارمند بازنشسته بانک صادرات دیدار کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنهای دردیدار با خانواده آن مرحوم در خردادماه سالجاری در وصف نقش و جایگاه این جهادگر پر تلاش فرمودند: حاج عبداله والی یکی از آدمهایی است که قطعاً در تاریخ انقلاب و کشور اسمش خواهد ماند و نامش به نیکی یاد خواهد شد.
شایان ذکراست حاج عبداله والی که از وی به عنوان نماد مدیریت جهادی یاد میشود، سال 1327 در تهران متولد و درسال 1351 به استخدام بانک صادرات ایران درآمد. وی در مبارزه علیه حکومت طاغوت حضور فعالانه داشت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به ندای بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) لبیک گفت و درسال 1361 به عنوان مامور از بانک صادرات ایران به کمیته امداد امام خمینی (ره) رفت و 24 سال از عمرش را وقف فقرزدایی و رفع محرومیت منطقه بشاگرد از توابع استان هرمزگان کرد و درسال1384به لقاء الله پیوست.
براساس این گزارش ساخت دهها مسجد و حسینیه در روستاهای مختلف، احداث صدها کیلومتر راه از خمینی شهر به روستاهای اطراف، ایجاد کارگاههای صنایع دستی ، فرش، گلیم، حصیربافی ، ساخت بیش از 100 مدرسه ابتدای در روستاهای بشاگرد، احداث دهها خانه بهداشت درمنطقه، احداث دهها پل بر روی رودخانههای منطقه گوشهای از خدمات این جهادگر است.
دراین دیدار تقدیر نامهای با امضای آقای عرفانی رئیس هیات مدیره این بانک تقدیم خانواده ایشان گردید در بخشی از این پیام آمده است:
«تلاش و مجاهدتهای خالصانه حاج عبداله والی و همراهی موثر آن خانواده معزز درلبیک به امام راحل(ره) طی سالها سازندگی ایثارگونه در روستای بشاگرد را ارج مینهیم و درآستانه میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج)، از پیشگاه حضرت حق برای ایشان علو درجات اخروی خواستاریم.»
گفتنی است بانک صادرات ایران تاکنون 91 شهید والا مقام تقدیم انقلاب نموده و بیش از 1700 نفر از جانبازان سرافراز و 454 نفر از آزادگان عزیز در این بانک مشغول خدمت به مردم بوده و یا میباشند