پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 5684 تاریخ : 1391/04/13-00:00:00
,1,
خصوصی شدن این بانک، به معنای جدا شدن مجموعه کارگری و تامین اجتماعی از بانک نیست

مدیر عامل بانک رفاه:

خصوصی شدن این بانک، به معنای جدا شدن مجموعه کارگری و تامین اجتماعی از بانک نیست

رییس هیات مدیره و مدیر عامل بانک رفاه گفت: صندوق تامین اجتماعی سهامدار صد در صدی بانک رفاه است و در واقع این بانک متعلق به کارگران و بیمه شدگان می باشد. تامین اجتماعی بر اساس برن

 


سید ضیاء ایمانی ضمن اشاره به اینکه این بانک حدود دو هفته پیش در اداره ثبت شرکت ها به عنوان بانک خصوصی پذیرفته شد، اظهار داشت: بانک رفاه پس از خصوصی شدن همچنان متعلق به صندوق تامین اجتماعی است و به معنای جدا شدن آن از مجموعه کارگری نیست و تلاش می شود خدمات بیشتری پس از خصوصی سازی ارائه کند.
وی تاکید کرد: البته بانک رفاه یک بانک تجاری هم است و فعالیت های تجاری خود را انجام می دهد. هر چقدر این بانک سود و درآمد بیشتری کسب کند درآمدهای تامین اجتماعی بیشتر شده و در آینده مولفه های خدماتی نیز رشد می یابد.
بانک رفاه و بورس
مدیر عامل بانک با اشاره به واگذاری 100 درصد سهام این بانک به صندوق تامین اجتماعی و تعیین تکلیف مالکیت آن گفت: بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار، این بانک پس از ثبت در اداره ثبت شرکت ها، تا یکسال فرصت دارد سهام خود را در بورس عرضه کند که با توجه به اصلاح اساسنامه و افزایش سرمایه، امسال سهام بانک برای کشف قیمت وارد بورس می شود.
وی با بیان اینکه هم اکنون کارهای مقدماتی برای ورود به بازار سرمایه در حال انجام است، اظهار داشت: قرار است تا پایان سالجاری مجمع بانک با حضور مدیران تامین اجتماعی به عنوان سهامداران اصلی برگزار و در خصوص چگونگی ورود به بورس نیز تصمیم گیری شود.
ایمانی ادامه داد: در مرحله اول ورود به بورس سعی می شود تا شش درصد سهام دولت که بابت بدهی تامین اجتماعی تهاتر شده عرضه و سهام بانک کشف قیمت شود.
وی با اشاره به سابقه 53 ساله بانک رفاه همچنین تعدد شعب و گستره فعالیت این بانک گفت: با توجه به این شرایط سرمایه 4000 میلیارد ریالی برای ما مناسب نبود بنابراین تصمیم گرفتیم سرمایه بانک را با افزایش 6000 میلیارد ریال ، جمعا به ده هزار میلیارد ریال برسانیم.
مدیر عامل بانک رفاه در مورد حذف کلمه کارگران از عنوان بانک رفاه گفت: درست است که این بانک متعلق به کارگران است، اما ما جزء شش بانک تجاری کشور محسوب می شویم و متعلق به همه مردم هستیم. بنابراین می توانیم به غیر از بخش کارگری به سایر اقشار جامعه هم خدمات بدهیم

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 205
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران