به گزارش بانک و صنعت، حجت الاسلام حیدر مصلحی طی سخنانی در چهارمین نشست تخصصی حقوق بشر با عنوان «حقوق بشر و امنیت ملی»، در این باره گفت: اطلاع پیدا کردیم که یک حمله عظیم سایبری بعد از نشست مسکو علیه تأسیسات هسته ای ایران انجام خواهد شد و در نتیجه ما هم با تمام توان در مقابل این حمله ها ایستادگی کردیم.
وی با بیان اینکه مشخص است که ویروس استاکس نت توسط چه کسی به ایران ارسال شده بود، گفت: طبق اطلاعات به دست آمده این حمله توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی به همراه MI6 انگلیس طراحی شده بود.
وی گفت: هنوز هم آنها دنبال انجام این کار هستند اما ما برای مقابله آمادگی های لازم را انجام داده ایم. اوباما هم سه بار اعتراف کرده که در حمله به فضای سایبری ایران به مشکل جدی برخورد کرده و این مسأله به دلیل اقتدار بالای ایران است.
نگاهی به سه حمله قبلی سایبری به تأسیسات هسته ای و نیروگاهی کشورمان که توسط بدافزارهای «استاکس نت»، «دوکو» و «فلیم» انجام گرفت، نشان می دهد جنگ سایبری در نگاه غربی ها نه تنها گزینه ای محتمل بلکه عملاً جنگی تمام عیار است که مدتی نیز از شروع آن می گذرد.
بنا به گزارش منابع غربی، ویروس مخرب «استاکس نت» که توسط اسرائیل و آمریکا و با همکاری شرکت زیمنس آلمان در سال 2012 تولید شده بود قصد ورود به شبکه های رایانه ای در تأسیسات هسته ای ایران را داشت.
آمریکایی ها همچنین ویروس سارق اطلاعات به نام «دوکو» را در سال 2011 برای سرقت اطلاعات از زیرساختهای حیاتی صنعتی و انرژی نفت و گاز ایران طراحی کرده بودند که پس از ناکامی، چندی پیش ویروس دیگری به نام Flame (شعله آتش) را طراحی کردند که این بدافزار نیز توسط متخصصان کشورمان شناسایی و خنثی شد.