پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 5318 تاریخ : 1391/03/10-00:00:00
,8,
چهارمین بورس ایران در راه است

چهارمین بورس ایران در راه است

مدیر عامل بورس انرژی از راه اندازی چهارمین بورس ایران تا شش ماه آینده خبر داد.

به گزارش بانک و صنعت، شاپور محمدی در باره آخرین برنامه های بورس انرژی گفت : در دومین جلسه هیات مدیره بورس انرژی، کلیات راه اندازی این بورس نهایی شده است.
وی گفت: بحث قوانین و مقررات و آیین نامه های این بورس در سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت بورس انرژی به طور موازی در حال بررسی و تدوین است.
محمدی ادامه داد: بحث نرم افزار معاملات بورس انرژی درحال بررسی و مکانیزم معاملات برق و سایر حامل های انرژی نیز در حال طراحی است.
مدیر عامل بورس انرژی درباره برنامه ریزی برای بازاریابی و حضور عرضه کنندگان در این بازار گفت: درحوزه برق عرضه کننده و تقاضا کننده، کسانی هستند که قبلا در بازار اقدام به خرید و فروش می کردند که با راه اندازی این بازار، این افراد به طور نظام مند، اقدام به معامله در بورس انرژی خواهند کرد.
محمدی درباره حضور تقاضا کنندگان جدید افزود: تقاضا کنندهای جدید از طریق اوراق مالی، وارد این بازار می شوند ، طراحی اوراق مالی مبتنی بر برق و سایر حامل های انرژی نیز در دستور کار قرار داد که به مرور وارد این بازار می شود.
وی گفت : همه نهادهایی که تمایل دارند محصولات مربوط به حوزه انرژی در این بورس عرضه شود، می توانند با طی مراحل پذیرش، وارد این بازار شوند.
محمدی از ارائه چند درخواست برای پذیرش محصولات جدید در بورس انرژی خبر داد و گفت: تا نهایی شدن قوانین و ورود به فاز اجرایی و بستر سازی های مناسب، نمی توان این درخواست ها را بررسی کرد 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 210
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران