آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 223 تاریخ : 1390/03/19-00:00:00
,14,
نمایشگاه صنایع‌‌دستی در باغ فین کاشان

نمایشگاه صنایع‌‌دستی در باغ فین کاشان

معاون صنایع‌دستی اصفهان گفت: به مناسبت فرارسیدن 20 خرداد ماه، نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و هنرهای سنتی در این استان برگزار می‌شود.

 «احمد ادیب» در گفتگو با خبرنگار میراث آریا (chtn)، افزود:‌ 20 خردادماه مصادف با روز جهانی صنایع‌دستی است که به همین مناسبت برنامه‌های متنوعی در استان اصفهان اجرایی می‌شود.

او ادامه داد: دو شهرستان اصفهان و کاشان از 18 خردادماه میزبان نمایشگاه‌های صنایع‌دستی هستند.

معاون صنایع‌دستی این استان تصریح کرد: ‌نمایشگاه‌های شهر اصفهان در نقش‌خانه و موزه هنرهای معاصر برگزار می‌شود.

«ادیب» بیان داشت: در محل باغ فین کاشان نیز نمایشگاهی از توانمندی‌های هنرمندان و صنعتگران صنایع‌دستی و هنرهای سنتی دایر می‌شود.

این مقام مسوول همچنین از افتتاح بازارچه صنایع‌دستی کاشان به همین مناسبت خبر داد و افزود: این بازارچه از همین ایام به صورت دائمی به عرضه و فروش اقلام و تولیدات صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد.

او تأکید کرد: همچنین عملیات اجرایی راه‌اندازی بازارچه دائمی صنایع‌دستی شهرستان نایین نیز به مناسبت فرارسیدن روز جهانی صنایع‌دستی آغاز می‌شود.

معاون صنایع‌دستی اداره کل میراث‌فرهنگی اصفهان اضافه کرد:‌ همچنین آیین گشایش موزه صنایع‌دستی در خانه تاریخی مجیر خمینی‌شهر نیز برگزار می‌شود.

  •  نمایشگاه صنایع‌‌دستی در باغ فین کاشان


  • ارسال به دوستان با استفاده از:

    نظر کاربران

    Memory usage: 172