پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 521680 تاریخ : 1399/07/30-11:05:45
,17,
کاهش تمایل به کارفرمایی صنفی درد مشترک اصناف و تامین اجتماعی

رئیس اتاق اصناف ایران مطرح کرد:

کاهش تمایل به کارفرمایی صنفی درد مشترک اصناف و تامین اجتماعی

رییس اتاق اصناف ایران گفت: امروز به واسطه شیوع کرونا شاهد کاهش تمایل افراد به کارفرمایی در حوزه اصناف هستیم و این یک هشدار است که نباید مغفول بماند و یکی مشکلات مشترک اصناف و سازمان تامین اجتماعی است.

به گزارش بانک و صنعت به نقل از اتاق اصناف ایران، سعید ممبینی با اشاره به روحیه تعامل گرای مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، اظهار داشت: جلسه ای با هیات رییسه اتاق اصناف و مدیران این سازمان تامین اجتماعی برگزار شد که موجب گشوده شدن راه های تعامل شده است.

وی افزود: به اذعان مدیران سازمان تامین اجتماعی، حدود 85 درصد اصناف، لیست بیمه ای خود را به طور مرتب و ماهانه ارائه می کنند که این امر، قانون مداری و انضباط کارفرمایان صنفی را نشان می دهد اما در مقابل نیازمند اهتمام سازمان تامین اجتماعی در پیگیری مطالبات اصناف داریم.

وی با بیان اینکه خانواده بزرگ اصناف در چهار حوزه تولیدی، توزیعی، خدماتی و خدمات فنی با مشکلاتی رو برو هستند که برخی از این مشکلات بدون همکاری رفع شدنی نیست، اظهار کرد: در حوزه قوانین کار و بیمه، مشکلات مربوط به قوانین و بخش نامه های سازمان تامین اجتماعی است که در تلاش هستیم با افزایش تعامل و راه اندازی کارگروهی مشترک با این سازمان، از این مشکلات بکاهیم یا به آن ها پایان دهیم.

وی با اشاره به اینکه اصناف از شرکای سازمان تامین اجتماعی محسوب می شوند، خاطرنشان کرد:. اگر تمایل به کارفرمایی در اصناف کاهش یابد، در واقع شانس دریافت حق بیمه از مشاغلی از دست می رود که بدون هزینه سرباری بر دولت ایجاد شده و اداره می شوند.

وی افزود: این در حالی است که دولت هزینه های کلانی برای ایجاد شغل در حوزه های صنعتی پرداخت می کند بنابراین حمایت از کارفرمایان صنفی و کمک به تقویت رابطه کارگر و کارفرما در حوزه اصناف یکی از انتظارات ما از تامین اجتماعی است.

ممبینی خاطرنشان کرد: با حمایت از توسعه کسب و کارها و اصلاح قوانین از جمله عدم حمایت قوانین بیمه ای از افزایش تعداد کارگر در واحدهای صنفی مشکل بزرگی است و که نیاز به حمایت دارند، همچنین مواردی مانند توسعه کارگاه‎های زیر 5 نفر که مشمول معافیت سهم کارفرما هستند می تواند زمینه افزایش سطح اشتغال در بنگاه های صنفی را به همراه داشته باشد. همچنین رویکرد سه جانبه گرایی در ساختار و در مدیریت تامین اجتماعی با استفاده از ظرفیت تشکل های کارگری و کارفرمایی توامان مورد انتظار است.

وی تصریح کرد: اصلاح فهرست مشاغل مورد حمایت قانون در خصوص پرداخت حق بیمه کارفرما از سوی دولت نیز یکی از اموری است که باید به آن رسیدگی شود. برخی از مشاغلی که در سال های گذشته مشمول این قانون شده اند در گذر زمان تغییر شکل یافته یا از بین رفته اند و دیگر کاربردی در جامعه ندارند بنابراین لازم است تا این فهرست به روزرسانی شود.

مشکلات تشکل ها در حوزه تامین اجتماعی

ممبینی تاکید کرد: لازم است تا بدانیم مشکلات اصناف در حوزه تامین اجتماعی منحصر به واحدهای صنفی نیست و اتحادیه ها و اتاق های اصناف نیز در این زمینه مشکلاتی پیرامون حسابرسی، پیمانکاری و … دارند. همه این موارد و مشکلات تنها با تعامل موثر بین اصناف و سازمان تامین اجتماعی قابل حل است.

رییس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: اصناف و سازمان تامین اجتماعی تاکید بر ایجاد کارگروهی مشترک دارند که به زودی برقرار می شود. در این کارگروه می توان به صورت ماهانه به تبادل نظر، تصمیم گیری و گزارش دهی پرداخت تا نتیجه تصمیمات و اقدامات دو طرف مشخص شده و ابتر نماند.

ممبینی همچنین بر ایجاد تعامل با با موسسه عالی پژوهشی سازمان تامین اجتماعی نیز تاکید کرد و گفت: به تازگی نشستی با موسسه عالی پژوهشی سازمات تامین اجتماعی داشته ایم و موافق امضای تفاهم نامه ای با این موسسه هستیم زیرا فعالیت های این بخش موجب رفع بسیاری از مشکلات خواهد شد.

وی تاکید کرد: اتاق اصناف ایران، شهرستان ها و اتحادیه های صنفی، با برگزاری جلسات متعدد با سازمان ها و نهادها بر رفع یا کاهش مشکلات صنفی تاکید دارند بوده و روش ها و راهکارهای کارشناسی شده را ارائه می دهند.

وی افزود: چنانچه دولت به معنای واقعی به بخش خصوصی اعتماد کند، می توان با تکیه بر توان داخلی به ویژه در کسب و کارهای کوچک، بخش عظیمی از مشکلات اقتصادی و اشتغالزایی، اجتماعی و فرهنگی را کاهش داد.

وی با بیان اینکه ظرفیت اصناف گسترده است، اظهار داشت: در گذشته شاهد نقش آفرینی این بخش در حل مسائل ملی بوده ایم و انتظار داریم دولت بیش از پیش به راهکارهای ارائه شده از سوی کارشناسان صنفی اعتماد کند تا همگی و در کنار هم از دشواری های اقتصادی عبور کنیم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 203
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران