شماره: 507122 تاریخ : 1398/11/06-05:14:33

بر اساس گزارش مرکز آمار؛

پاییز امسال 81 هزار تن گوشت قرمز تولید شد

مرکز آمار کشور اعلام کرد که در پاییز امسال 81 هزار و 400 تن گوشت قرمز تولید شده که 53.1 درصد از آن (معادل 43 هزار و 200 تن) مربوط به گوشت گاو و گوساله است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، مرکز آمار گزارشی از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در پاییز را منتشر کرد. براساس این آمار 29 هزار و 400 تن گوشت گوسفند و بره و 6 هزار و 600 تن گوشت بز و بزغاله در کشور تولید شده است.

مقایسه کشتار پاییز امسال با مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز در این دوره سه درصد کاهش یافته است. در پاییز امسال تولید گوشت بز و بزغاله 13 درصد، گاو و گوساله هفت درصد، گاومیش و بچه‌گاومیش 26 درصد نسبت به پاییز 97 کاهش یافته است.

البته در این دوره تولید گوشت گوسفند و بره چهار درصد و شتر و بچه شتر 63 درصد رشد داشت.

گزارش مرکز آمار نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز کشتارگاه‌ها در پاییز نسبت به تابستان امسال بیش از 5.7 درصد افزایش داشته است.


URL: https://www.bankosanat.ir:443/News/پاییز-امسال-81-هزار-تن-گوشت-قرمز-تولید-شد.bos