شماره: 311989 تاریخ : 1396/10/03-09:00:51

عضو هیات مدیره بانک صنعت و معدن :

تزریق 1500 میلیارد تومان به 6 طرح بزرگ صنعتی ایلام

عضو هیات مدیره‌ بانک صنعت و معدن از افزایش مانده تسهیلات در مناطق کمتر توسعه‌یافته‌ی کشور مخصوصا استان های مرزی خبر داد و گفت: منابع ریالی که در واحدهای تولیدی استان ایلام هزینه شده بیش از 1500 میلیارد تومان است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل ازروابط عمومی بانک صنعت ومعدن، حسین عسگری اظهار کرد: بانک صنعت و معدن به عنوان تنها بانک توسعه‌ای در بخش صنعت و معدن کشور که 100 درصد سهام آن متعلق به دولت است، بر اساس سیاست‌هایی که مجمع این بانک برآن تاکید می کند سالانه سیاستی را برای ارکان اعتباری خود پیش‌بینی می کند و یکی از این سیاست‌ها این است که حتما مانده تسهیلات در مناطق کمتر توسعه‌یافته‌ی کشور مخصوصا استان های مرزی افزایش بدهد . 

وی با تاکید بر اینکه یکی از استان‌های مدنظر بانک صنعت و معدن ، استان ایلام به عنوان یک استان مستعد در بخش توسعه صنعت بوده است، تصریح کرد: از نظر تسهیلات ارزی تاکنون بیش از 370 میلیون دلار در واحدهای تولیدی این استان هزینه شده است. 
عضو هیات مدیره بانک صنعت و معدن گفت: واحدهای بسیار خوبی در استان تامین اعتبار شده که نمونه آن پتروشیمی ایلام است که در بازدید مشخص شد 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم این واحد در سه ماهه اول سال 1397وارد خط تولید شود.
عسگری تاکید کرد: اجرای این واحد تجربه خوبی برای پیمان‌کاری در این استان است و مطمئن هستیم تحول زیادی را چه در بخش اشتغال و چه امور خدماتی در منطقه ایجاد خواهد کرد . 
وی با بیان اینکه 1500 میلیارد تومان تسهیلات مانده در استان برای اجرای 6 طرح بزرگ شامل پتروشیمی ایلام، فولاد گستر آتنا، فولاد زاگرس ایوان، ماداکتو استیل کورد، فولاد زاگرس مهران و کوشاب غرب اختصاص یافته است، تصریح کرد: این طرح‌ها برای بالغ بر 1900 نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد کرد. 
عضو هیات مدیره بانک صنعت، معدن درباره برنامه‌ی این بانک در حمایت از معدن گفت: اگر مواردی به عنوان مزیت نسبی مطرح شوند ما محدودیتی در این زمینه نداریم و جزء سیاست‌های این بانک نیز هست.
عسگری تاکید کرد: سرمایه‌گذاری در بخش صنعت، شرایط خاص خودرا دارد، یکی از موارد مهم کنترل زمان‌بندی و مدیریت پروژه است چون اگر پروژه‌ای در زمان خود و با کنترل هزینه‌ها، انجام نشود زمان که می‌گذرد با افزایش هزینه‌ها برخورد می‌کند و بحث منابع تکمیلی پیش می‌آید و ممکن است طرح توجیهی آن را عملا از بین ببرد، بنابراین سرمایه‌گذاران باید مدیریت علمی بر پروژه‌ها داشته باشند. 


URL: https://www.bankosanat.ir:443/News/تزریق-1500-میلیارد-تومان-به-6-طرح-بزرگ-صنعتی-ایلام.bos