پیازجایگزینی طبیعی برای نگهدارندههای مصنوعی است.
متخصصان تغذیه ادعا کردهاند که از پیاز میتوان بعنوان یک ماده نگهدارنده مرغوبتر به جای نگهدارندههای مصنوعی استفاده کرد.
برخی از ترکیبات موجود در پیاز دارای خواص آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال فوقالعادهای هستند به طوری که میتوان از این سبزی بعنوان یک نگهدارنده طبیعی و مفید استفاده کرد . دکتر جوناتان سانتاز از کارشناسان دپارتمان تغذیه و بروماتولوژی در دانشگاه بارسلونا در این باره گفت: خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پیاز خام فوق العاده و منحصر به فرد است به طوری که میتواند کاندید خوبی برای استفاده بعنوان مواد نگهدارنده غذایی باشد. این مطالعه همچنین حاکیست فلاوونوئیدهای موجود در پیاز علاوه بر خواص مفیدی که برای سلامتی دارند طول عمر مواد غذایی را نیز افزایش میدهند و بنابراین میتوان در صنایع غذایی آن را به عنوان یک جایگزین طبیعی برای نگهدارندههای مصنوعی استفاده کرد.
URL: https://www.bankosanat.ir:443/News/96.bos