پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 464233 تاریخ : 1398/02/19-17:35:01
,15,
گزارش خرید آی گپ به سازمان بازرسی می‌رود

گزارش خرید آی گپ به سازمان بازرسی می‌رود

دقایقی قبل خبری در خصوص خرید 50 میلیاردی پیامرسان آی گپ با دلالی دو چهره مشهور منتشر شد. بر اساس سندی که از این خرید در کدال بورس وجود دارد می‌توان به نکاتی توجه کرد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، عصر روز پنجشنبه خبری درباره یک فرار مالیاتی بزرگ از سوی شرکت نوردنا که از زیر مجموعه‌های همراه اول است، منتشر شد. دقایقی بعد خبری منتشر شد که وزارت ارتباطات موضوع را به بازرسی کل کشور ارجاع داده است. 

محتویات این سند را با یک کارشناس بورس در میان گذاشتیم. او درباره این سند گفت: بر اساس اعداد و ارقامی که در صفحه 23 گزارش حسابرس مستقل و بازرس شرکت ارتباطات سیار ایران (سهامی عام) آمده چند نکته حائز اهمیت است که نشان می‌دهد مشکلاتی وجود دارد. 
وی افزود: مسئله‌ اول بحث زیان‌ده بودن پیام‌رسان آی گپ است. بر اساس این سند که در کدال منتشر شده، اگر شرکت نوردنا پیام‌رسان آی گپ را با اطلاع از زیان‌ده بودن خریداری کرده باشد، میزان مالیات شان کمتر می‌شود.
او در ادامه گفت: این در حالی است که بر اساس قانون مالیات تمام شرکت های بورسی باید 22.5 درصد مالیات بدهند و شرکت های زیان‌ده از این قاعده مستثنی هستند.
«مورد دیگر این است که سهامدار عمده همراه اول، شرکت مخابرات است و 10 میلیارد سهم دارد». 
این کارشناس افزود: شرکت همراه اول باید مانند دیگر شرکتهای سهامی عام «افشای اطلاعات با اهمیت» را در دستور کار خود قرار می‌داد و این موضوع را به اطلاع سهامداران خود می‌رساند. 
به این شکل که آن را در کدال بورس به اسم افشای اطلاعات با اهمیت منتشر می‌کرد تا هیات مدیره‌ و سهامداران از زیانده بودن این شرکت اطلاع پیدا می‌کردند.
وی خاطر نشان کرد: خرید یک شرکت زیان‌ده باید برای سهامداران شرکت خریدار توجیه اقتصادی داشته باشد.
مورد بعدی این است از آنجایی که 40 درصد از پول خرید این شرکت را دولت پرداخت کرده، این کار برای دولت نیز می‌بایست توجیه اقتصادی داشته باشد. علاوه بر این باید از هیات مدیران و سهامداران مجوز کسب می‌کرد. 
با این که خرید پیام‌رسان آی گپ هنوز از سوی همراه اول مورد تایید یا تکذیب قرار نگرفته است اما از آن جایی که این مورد در صورت مالی‌شان وجود دارد، نشان می‌دهد این خرید انجام شده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 307
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران