به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، رحمت اله پریچهر گفت: این کارگروه با هدف بررسی و شناسایی راهکارهای علمی و اجرایی برای مدیریت پساب حاصل از کارخانه های روغن کشی و تولید کنسرو از ابتدای سال جاری تشکیل شده است.
وی افزود: ما درصدد هستیم پساب زیتون بازیافت و مجدداً مورد استفاده قرار گیرد.
پریچهر در عین حال توجه به محیط زیست را یکی دیگر از دلایل و ضرورت های مدیریت پساب زیتون عنوان کرد.
وی با اشاره فعالیت 42 کارخانه روغن کشی ثابت و 35 کارخانه روغن کشی سیار اظهار داشت: بر اثر فعالیت این کارخانه ها، پساب هایی تولید می شود که دارای آنتی اکسیدان و پلی فنول هستند و می توان از این مواد استفاده کرد.
مجری طرح زیتون کشور ادامه داد: این کارگروه ملی با پیشنهاد دفتر زیتون و با حضور نمایندگانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان های ملی استاندارد، غذا و دارو، محیط زیست، موسسه تحقیقات خاک و آب، دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی و سایر کارشناسان ذی ربط در موسسه تکنولوژی نانو تشکیل شده است.