پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 328157 تاریخ : 1397/02/02-11:06:47
,23,
پیامدهای منفی ناشی از حوادث چرا باید کنترل شوند؟

یادداشت

پیامدهای منفی ناشی از حوادث چرا باید کنترل شوند؟

وظیفه ذاتی صنعت بیمه در دنیا ،حمایت و اطمینان سازی به تداوم زندگی توام با امید و پایدار در ذهن انسانها و صحنه عملکرد دنیای واقعی میباشد .

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ وظیفه ذاتی صنعت بیمه در دنیا ،حمایت و اطمینان سازی به تداوم زندگی توام با امید و پایدار در ذهن انسانها و صحنه عملکرد دنیای واقعی میباشد .

ماموریت صنعت بیمه در کشورمان از فلسفه ذاتی علم بیمه گری جدا نیست .

وظیفه بیمه گران جمع آوری ریسک ها از سطح جامعه بر اساس قانون اعداد بزرگ و اصول مدیریت ریسک و مدیریت نگهداری و توزیع ملی و بین المللی ریسک ها به منظور دفاع کامل و جامع از جامعه بیمه گذاران پس از وقوع حوادث خصوصا حوادث طبیعی همچون زلزله که گاهی ابعاد خسارت واقعه رخداده بقدری وسیع و فراگیر و متنوع است که دولت ها و کمک های مردمی نیز توانایی جبران کامل و سریع خسارت ها در یک دوره زمانی محدود را ندارند .

یک باور منطقی در علم و فن بیمه گری وجود دارد وظیفه شرکت های بیمه بازگردانیدن وضعیت بیمه گذاران زیان دیده به شرایط بلافاصله قبل از وقوع حوادث و خسارتهاست!!!!!

 درزلزله کرمانشاه و واقعه آتش سوزی ساختمان پلاسکو کارشناسان و مردم عزیز مشاهده نمودند که عده ای از هموطنان دارای بیمه نامه های مربوط به همان خطرات بوده اند و عده بیشتری نیز بیمه نامه خریداری نکرده بودند .

آنهایی که بیمه نامه داشتند در هر صورت شامل حمایت های شرکت های بیمه ای که متعهد بودند، گردیدند و آنهایی که بیمه نامه نداشتند لزوما و بناچار برای احیای مجدد و بازسازی روند زندگی نیازمند کمک های دولت و وام های بانکی و یاری اقوام و دوستان شدند .

اگر ابعاد حادثه و حجم خسارتها پایین باشد، کمک های دولتی و مردمی موثر خواهد بود ،همانطوریکه در زلزله کرمانشاه عزیز دیدیم مسولین محترم و هموطنان مهربان یکصدا به حمایت و یاری از زلزله زدگان هموطن پرداختند ،اما اگر خدای نکرده حجم و ابعاد خسارات بیشتر از حد انتظار باشد ،گاهی جبران خسارتها بسیار سخت خواهد بود .

مطالعه شرایط اقتصادی کشور در زمان واقعه زلزله رودبار که مقارن با اتمام جنگ تحمیلی بود ،نشان میدهد که دولت وقت چه تلاشهای بی نظیر و سختی را برای بازسازی منطقه زلزله زده و تامین بودجه لازم به انجام رسانده است .همان واقعه میتوانست بعنوان یک سابقه و حافظه تاریخی برای حوادث طبیعی آتی ثبت و الگو قرار گیرد که البته متاسفانه چنین نشد!!!!!

 راه حل برطرف نمودن و جبران خسارتهای حوادث زیانبار طبیعی و غیر طبیعی تحت پوشش بیمه قرار دادن اموال ،اشخاص و مسولیت هاست .

دولت ها در مقاطع مختلف برای جبران خسارتهای سنگین همچون زلزله ،سرمازدگی و سیل و... به یاری مردم حادثه دیده میشتابند که اقدامی ارزشمند و ستودنی است ،اما مناسب ترین راهکار و اقدام ارزشمند دولت محترم تعمیم و گسترش فرهنگ بیمه و آشنایی هموطنان با انواع ریسک ها و تشویق آنها به خرید بیمه نامه های جامع است .

حضور و وجود صنعت بیمه بازرگانی مقتدر و با دانش در کشورمان، بیانگر برخوردار بودن بیمه گذاران از سرمایه های ارزشمند مادی و علمی و کارشناسی برای مدیریت جذب و نگه داری و توزیع ریسک و جبران سریع خسارتها در زمان رخداد حوادث است .

از این سرمایه ها استفاده بهینه و بهنگام نماییم و این فرهنگ و باور را در ذهن تک تک خویش پرورش دهیم که خرید پوشش های بیمه ای هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری مشترک برای جبران خسارتها در روزمباداست!!!!!

 


حاجی اشرفی

کارشناس مطالعات ریسک و بیمه 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 310
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران