پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 465353 تاریخ : 1398/03/05-12:01:04
,10028,10029,
پرونده الکترونیک سلامت زمینه اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع را مهیا می کند

وزیر بهداشت:

پرونده الکترونیک سلامت زمینه اجرای پزشکی خانواده و نظام ارجاع را مهیا می کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: نباید تصور شود که پرونده الکترونیک سلامت، پزشکی خانواده و سیستم ارجاع باید همزمان مستقر و اجرایی شوند، بلکه استقرار پرونده الکترونیک سلامت، زمینه اجرای دو برنامه دیگر را مهیا می کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از وزارت بهداشت، سعید نمکی روز شنبه در پنجمین جلسه شورای سیاست گذاری نظام سلامت الکترونیک که با حضور معاونان و مدیران وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: در حال حاضر استقرار پرونده الکترونیک سلامت، سیستم ارجاع و پزشکی خانواده در سطح کشور یکی از اولویت های وزارت بهداشت محسوب می شوند. با استقرار پرونده الکترونیک سلامت در سطح کشور، می توان شاهد استقرار نظام ارجاع و پزشکی خانواده نیز بود.

وی بیان کرد: با استقرار پرونده الکترونیک سلامت از خرداد ماه سال جاری، تمامی رویدادهای حوزه سلامت کشور ثبت خواهد شد. همچنین آنلاین شدن پرونده الکترونیک سلامت نیز از جمله اقدامات و برنامه های آتی وزارت بهداشت در این زمینه است.

وزیر بهداشت اظهار داشت: چالمرز جانسون، یکی از نظریه پردازان برجسته مبحث توسعه است که با تحقیق و مطالعه در کشورهای جنوب شرق آسیا برای اولین در سال 1976 اصطلاح دولت های توسعه گرا را مطرح کرد. به گفته وی، اولین راز موفقیت کشورهای جنوب شرق آسیا در ایجاد توسعه این است که به سمت شفاف سازی پیش رفتند، یعنی در این کشورها، داده ها به صورت شفاف ثبت و داشبوردهای مشخص و به روزی برای مدیران تصمیم گیرنده ایجاد شد. به عقیده جانسون، «شفافیت، دموکراسی را به همراه دارد. مثلا اگر حکومتی دارای ساختار شفاف باشد، پادشاه آن مملکت نمی تواند استبداد را تحمیل کند و چنانچه در کشوری ساختار شفافی وجود نداشته باشد، حتی رئیس جمهوری برخاسته از ساختار دموکراتیک نیز از یک پادشاه مستبد، دیکتاتور تر خواهد شد. بنابراین اولین گام توسعه، شفاف سازی فرآیندها است و کشور ما نیز باید به این سمت حرکت کند.»

نمکی گفت: سال ها قبل زمانی که معاون بهداشت وزارت بهداشت بودم در جلسه ای مشترک با رئیس مرکز آمار ایران به اختلاف خوردیم؛ زیرا آمار ثبت شده مرگ و میر در وزارت بهداشت بیشتر از آمار مرکز آمار کشور اعلام شده بود و تمامی دستگاه های بین المللی نیز آمار مرکز آمار را مبنا قرار داده بودند و این موضوع به دلیل این بود که ما براساس زیج حیات آمار را ثبت کرده بودیم و آنها بر مبنای شناسنامه های ابطال شده آمار مرگ و میر را ثبت می کردند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 412
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران