پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 465921 تاریخ : 1398/03/18-16:44:11
,13,
پرداخت خسارت بخش کشاورزی مناطق سیل‌زده، تا یک ماه آینده

یک مقام مسئول خبر داد:

پرداخت خسارت بخش کشاورزی مناطق سیل‌زده، تا یک ماه آینده

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی گفت: خسارت بخش کشاورزی مناطق سیل‌زده، تا یک ماه آینده پرداخت می‌شود.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سیدمحمد موسوی، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی، گفت: بعد از اخذ مصوبه هیأت وزیران، حداکثر 2 هفته برای تهیه دستورالعمل اجرایی مصوبه وقت داشتیم که بر این اساس، ظرف یک هفته با هماهنگی وزارت کشور، مصوبه اجرایی تهیه و ابلاغ و تخصصی منابع نیز پیگیری و 50 درصد تخصصی منابع داده شد.

وی افزود: در مصوبه تکمیلی هیأت وزیران در تاریخ 31 فروردین و 23 اردیبهشت امسال، 2 هزار و 691 میلیارد تومان کمک بلاعوض و 2,500 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه در اختیار استان‌های خسارت دیده قرار گرفت.

موسوی گفت: توزیع استانی و بین بانکی نیز به سرعت انجام شد و کارگروه استانی نیز تشکیل شد که هماهنگی‌ها برای تأمین نقدینگی و تخصیص منابع به سرعت انجام شده است و ظرف هفته‌های آینده، پرداخت‌ها به صورت تصاعدی در استان‌های خسارت دیده انجام خواهد شد.

وی افزود: بستر و زیرساخت‌ها برای ثبت کل مستندات بررسی و بازرسی‌های میدانی و میزان خسارت‌ها نیز در سامانه سجاد انجام شده است.

موسوی گفت: در استان گلستان 272 میلیارد تومان کمک بلاعوض و 253 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه تخصیص داده شده است که به زودی نهادی خواهد شد.

موسوی در ادامه گفت: 290 میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض و 270 میلیارد تومان تسهیلات با سود 4 درصد برای استان لرستان تخصیص داده شده است که از کمک‌های بلاعوض 50 درصد پرداخت شده است و برای تسهیلات نیز توزیع استانی و بین بانکی انجام شده است که با تأیید کارگروه استانی برای بازسازی واحدهای خسارت دیده اقدام خواهد شد.

وی افزود: کمیته‌های تخصصی استان و شهرستانی شکل گرفته است و با تخصیص منابع پرداخت‌ها انجام خواهد شد. همزمان با پرداخت بلاعوض بلافاصله معرفی به بانک و پرداخت تسهیلات نیز آغاز خواهد شد.

همچنین میرمحمد غراوی، سرپرست استانداری گلستان گفت: 110 هکتار از اراضی کشاورزی درگیر سیل شد و کشت را از دست دادند. بر اساس این میزان اراضی پیش بینی‌ها این بود که میزان برداشت محصولات در باغات و غلات با توجه به بارندگی‌ها افزایش یابد که امسال به یک میلیون و 200 هزار تن گندم و 145 هزار تن کلزا خواهیم رسید. از بدو اعلام مصوبه هیأت وزیران اقدامات خوبی انجام شد و در کمیسیون تخصصی خسارت‌ها برآورد شد و بر اساس آن 3 هزار و 958 پرونده برآورد خسارت تشکیل شده است و ورود اطلاعات در سامانه سجاد ثبت شده تاکنون از 49 میلیارد و 559 میلیون تومان برآورد خسارت شده 50 درصد خسارت به کشاورزان پرداخت شده است و پیش بینی این است که تا 2 روز آینده رقم پرداخت خسارت‌ها از 96 میلیارد تومان برآورد خسارت استان گلستان به 24 ملیون و 870 تومان برسد.

غراوی افزود: 12 هکتار از اراضی که براثر سیل آسیب دیده بودند کشت دوم را آغاز کرده‌اند و بر اساس ابلاغیه هیئت وزیران 254 میلیارد تومان با نرخ سود 4 درصد نیز برای جبران خسارت در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

وی گفت: با توجه به اینکه در سیل اخیر 77 واحد تولیدی بخش کشاورزی از جمله مرغداری‌ها خسارت دیده‌اند، تمهیدات لازم برای امهال وام‌های قبلی انجام شده است.

غراوی افزود: تأمین اعتبار برای اجرای پروژه‌های زیرساخت و آسیب دیده از سیل هنوز ابلاغ نشده است که برای جبران خسارت‌ها نیازمند کمک وزارت جهاد کشاورزی هستیم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 362
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران