پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 449275 تاریخ : 1397/11/29-17:04:24
,17,15,
موزه ارتباطات را از نگاه تصویر ببینید

موزه ارتباطات را از نگاه تصویر ببینید

به موزه پست و تلگراف سابق و ارتباطات امروزی خوش آمدید.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی شرکت پست، به موزه پست و تلگراف سابق و ارتباطات امروزی خوش آمدید. این موزه پس از بازسازی گسترده، زندگی دوباره یافته است. در این موزه نمونه‌هایی از کهن‌ترین نوشت‌افزارها و ابزارهای فرستادن بسته‌های پستی و چاپاری، تلفن‌هاینخستین معروف به «هندلی» با مراکزی 20 و 30 شماره‌ای،تلگرام های مورس، تمبرها و دیگر ابزار ارتباطات و مخابراتاز کبوتر نامه‌بر تا ماهواره به نمایش گذاشته شده‌است. این موزه در خیابان امام خمینی کنار سردر باغ ملی جای گرفته‌ است.

طبقه اول موزه ارتباطات

طبقه اول این موزه دارای غرفه های مختلفی است که عبارتند از:

غرفه وزرا: در این غرفه می توانید تصاویر وزیران پست ایران را از اول تا به امروز ببینید، علاوه بر این، تمبرهای مربوط به دوران قاجار از سال 1288 تا 1276 و تمبرهای دوره پهلوی از سال 1304 تا 1357 و جمهوری اسلامی تا به امروز در این غرفه نگهداری می شود.

غرفه اشیاء پستی: در این غرفه انواع مهرها از مهرهای گرد گرفته تا مستطیلی و غلتکی؛ مهرهایی که در اداره پست کشورهای دیگر استفاده می شود، دستگاه تایپ های قدیمی و عکسهایی از کارکنان اداره پست در دوران قاجار را می توان دید.

سالن مرکزی: در این غرفه انواع وسایل ارتباطی قدیمی مثل ارابه ها، ماشین های 3 چرخ را می توان دید. علاوه بر این، صندوق های پستی ای که در زمان قاجار استفاده می شده به نمایش گذاشته است.

کتابخانه: در این بخش، کتاب هایی که مرتبط با تاریخچه پست و تلگراف و … است قرار داده شده اند که می توانید مطالعه کنید.

حیاط مرکزی: از این قسمت برای برگزاری مراسم و جشن های تمبر مشترک با کشورهای دیگر و نمایشگاه های موقت تمبر استفاده می شده است.

طبقه دوم موزه ارتباطات

در طبقه دوم می توانید از تمبرهای بین المللی و صندوق پستی کشورها دیدن کنید.

سالن تمبر بین الملل: در این غرفه می توان پاکت های ارسالی مخصوص نامه از کشورهای دیگر را دید، تمبرهای منتشر شده کشورهای عضو اتحادیه ی جهانی پست هم بخش دیگر به نمایش درآمده در این غرفه است.

غرفه صندوق های پستی کشورها: نمونه های جالب صندوق های پستی کشورهای دیگری مانند آلمان، برزیل، کانادا و سوئد را می توان در این غرفه تماشا کرد.

غرفه مخابرات: این بخش خود شامل 2 غرفه ی جداگانه است که در غرفه ی اول می توان سوله های ارتباطی مختلف مثل مورس، دستگاه تلگراف، تله تایپ و فاکس را دید. در غرفه دوم اما دستگاه های مخابراتی مختلف مثل تلفن های مغناطیسی رو میزی به نمایش در آمده است.

برای دیدن عکس های بیشتر از این موزه اینجا کلیک کنید.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 204
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران