پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 410846 تاریخ : 1397/08/13-16:43:29
,21,
مهمترین عامل گرانی مسکن افزایش قیمت مصالح ساختمانی است

علوی:

مهمترین عامل گرانی مسکن افزایش قیمت مصالح ساختمانی است

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: دولت در نخستین گام باید نسبت به قیمت گذاری منطقه ای مسکن اقدام کرده و برای هر منطقه قیمتی را تعیین کند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، سیداحسن علوی با اشاره به عوامل موثر در افزایش قیمت ساخت و ساز مسکن، گفت: یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در افزایش قیمت، موضوع مصالح ساختمانی است، به طوری که با افزایش قیمت ارز در چند ماه اخیر، قیمت مصالح ساختمانی نیز افزایش چشمگیر داشته و این مسئله در بالا رفتن قیمت بازار مسکن موثر بوده است.

افزایش 50 درصدی قیمت مصالح ساختمانی نسبت به سال گذشته

نماینده مردم سنندج و دیواندره در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بر اساس آمارها، قیمت مصالح ساختمانی به صورت کلی نسبت به سال گذشته حدود 50 درصد افزایش یافته که این مسئله موجب افزایش 85 درصدی قیمت مسکن شده است.

ظرف افزایش قیمت در بازار مسکن پر شده است وی گفت: طبیعی است که با افزایش قیمت مصالح ساختمانی، قیمت تمام شده مسکن نیز بالا خواهد رفت، حال در شرایط کنونی متولیان حوزه مسکن، باید تدابیر ویژه ای را برای تأمین و توزیع متناسب مواد اولیه و مصالح ساختمانی بیاندیشند، امروز بخشی از محصولات ساختمانی در داخل تولید شده و بخشی نیز از خارج وارد می شود، بنابر این ساماندهی این حوزه بسیار ضروری است.

علوی با بیان اینکه ظرف افزایش قیمت در بازار مسکن چند ماه است که پر شده، تصریح کرد: امروز با افزایش چند برابری قیمت مسکن در ماه های اخیر، عملا عرضه و تقاضا به پایین ترین حد خود رسیده و عملا بازار مسکن در یک رکود بسیار سنگین قرار گرفته است.

دیگر امکان خرید مسکن از سوی متقاضیان وجود ندارد

وی ادامه داد: متأسفانه در ماه های اخیر شاهد بودیم که مصالح ساختمانی تولید داخل نیز هم راستا با محصولات خارجی و وارداتی افزایش قیمت داشت، این در حالی است که افزایش قیمت محصولات داخلی با معقول و قانونی باشد، اما تلاطمات اخیر فضا را برای برخی افراد سودجو جهت فروش محصولات خود به چند برابر قیمت فراهم کرد.این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: امروز دیگر امکان خرید مسکن از سوی خانواده ها و متقاضیان وجود ندارد، زیرا خانه ای که تا پیش از گرانی، متری 3 میلیون تومان بود امروز با قیمتی بالا تر از 9 میلیون تومان به فروش می رسد، از این رو خرید و فروش مسکن برای اقشار متوسط جامعه نیز غیرممکن شده است.

دولت باید قیمت مسکن را به صورت منطقه ای تعیین کند

علوی افزود: امروز ما نیازمند برنامه ریزی و قیمت گذاری دستوری در بازار مسکن هستیم تا این حوزه به یک آرامش نسبی برسد، پس از آن دولت میتواند با ریل گذاری درست بازار را در جهت رونق و عرضه و تقاضا قرار دهد. از این رو دولت در نخستین گام باید نسبت به قیمت گذاری منطقه ای مسکن اقدام کند و برای هر منطقه قیمتی را تعیین کند.

تأثیر 65 درصدی قیمت مصالح ساختمانی در گرانی مسکن

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس درباره روند افزایش قیمت مصالح ساختمانی و میزان تأثیری گذاری آن بر قیمت تمام شده مسکن، گفت: تجهیزات و مصالح به صورت مجزا تأثیرات متفاوتی در افزایش قیمت ساختمان می گذارند، به طور مثال فولاد و محصولات الکترونیکی به عنوان عوامل و ابزار موثر در ساخت مسکن شناخته می شوند به طوری که این محصولات در قیمت تمام شده مسکن، تأثیر 65 درصدی داشته است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 301
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران