پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 449633 تاریخ : 1397/12/04-14:17:37
,5,
منشور اجرایی شرکت ملی حفاری ابلاغ شد

با هدف حفظ و بهبود جایگاه شرکت ملی حفاری ایران:

منشور اجرایی شرکت ملی حفاری ابلاغ شد

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران از ابلاغ منشور اجرایی این شرکت با هدف حفظ و بهبود ج سازمان خبر داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، سیدعبدالله موسوی توضیح داد: این منشور در قالب 15 کارگروه تخصصی شکل گرفته که با همکاری نخبگان، کارشناسان، رؤسا و مدیران توانمند تدوین و برای اجرا ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه مدیران و رؤسای اداره‌های ستادی باید در چارچوب این منشور و مصوبه‌های اعلام شده از سوی کارگروه‌ها در مجموعه تحت سرپرستی اقدام کنند، تصریح کرد: از این پس ارزیابی عملکردها براساس میزان دستیابی به این اهداف سنجش می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران صنعت حفاری را یکی از ارکان مهم زنجیره تولید نفت و گاز دانست و افزود: تحقق اهداف تولید بدون برنامه‌ریزی برای سازماندهی و توسعه این صنعت کلیدی امکان‌پذیر نخواهد بود.

موسوی گفت: این شرکت در صنعت حفاری، نقش تعیین‌کننده‌ای به‌عهده دارد و توسعه و ارتقای جایگاه آن در کسب‌وکار توجه ویژه به مدیریت هزینه‌هاست.

وی اظهار کرد: براساس تحقیقات، مطالعات میدانی و بازدیدهای انجام شده از بخش‌های مختلف شرکت، پس از حذف ساختارهای مجازی و موازی به‌منظور به‌کارگیری ظرفیت‌های موجود و بهبود شرایط سازمان، منشور اجرایی شرکت تهیه شد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به دو اصل اساسی در این منشور مبنی بر افزایش درآمدهای عملیاتی و بهینه‌سازی هزینه‌ها افزود: در این زمینه با تدوین 17 سرفصل، راهکارهای تخصصی و کارشناسی مشخص و بر پیگیری آنها تاکید شد.

موسوی گفت: کارگروه‌های تعیین‌شده در این  زمینه شامل مطالعات و تحقیقات بازار و تعیین نرخ رقابتی، ارتقای بازسازی و تعمیرات اساسی، بهبود بازدهی و کارآیی عملیاتی، سازماندهی اموال و دارایی‌ها و بهینه‌سازی زنجیره تامین کالا و مواد است.

وی ادامه داد: رعایت انضباط مالی، تحقق درآمدها و بهینه‌سازی هزینه‌های تشکیلاتی، سیاست‌گذاری برون‌سپاری، ساماندهی و سیاست گذاری تامین سوخت و ساماندهی شعب و دفاتر شرکت از دیگر کارگروه‌ها به شمار می‌آیند.

موسوی ساماندهی شعبه کیش، توانمندسازی حوزه حقوقی و قراردادی، چابک‌سازی سازمانی، توانمندسازی مدیریت پروژه‌های حفاری، یکپارچه‌سازی سامانه‌های فناوری اطلاعات (IT) و بهینه‌سازی و ساماندهی خودروها را دیگر کارگروه‌های تعریف شده در منشور اجرایی شرکت عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اینکه ترکیب اعضا و حوزه فعالیت این 15 کارگروه با مشارکت 132 نفر از مدیران، معاونان، رؤسا، سرپرستان و نمایندگان بخش‌های مرتبط بوده است، تصریح کرد: با توجه به مدت زمان تعیین‌شده برای هر کارگروه، لازم است گزارش‌ اقدام‌ها برای پایش ماهانه به مدیریت برنامه‌ریزی تلفیقی اعلام شود و این مدیریت در بازه‌های زمانی سه ماهه اثربخشی اجرای آن را بررسی و گزارش کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 265
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران