پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 280547 تاریخ : 1396/03/23-13:47:09
,13,
صادرات پیاز زعفران همچنان ممنوع است

معاون وزیر جهاد کشاورزی:

صادرات پیاز زعفران همچنان ممنوع است

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: صادرات و یا خروج پیاز زعفران از کشور به ویژه مرزهای شرقی همچنان ممنوع است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی طهماسبی روز سه شنبه افزود: در صورت مشاهده خروج پیاز زعفران از استان های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سایر مناطق تولید زعفران به خارج کشور،نیروی انتظامی و دستگاه قضایی با متخلفان برخورد قانونی خواهند کرد.

وی اظهارداشت: جابجایی پیاز زعفران فقط برای کشت زعفران در استان هایی که سابقه کشت و کار این محصول طی سنوات گذشته را داشته اند، به صورت محدود صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: موضوع قاچاق پیاز زعفران به سایر کشورها به طور مستمر از طریق معاونت های امور باغبانی و توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی، ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نیروی انتظامی، مرزبانی کشور و سایر مراجع مرتبط پیگیری می شود.
طهماسبی با بیان این که بسته های آموزشی لازم توسط سازمان های جهاد کشاورزی استان های مرزی در خصوص شناسایی پیاز زعفران دراختیار مرزبانان کشور قرار گرفته است، گفت: آموزش های لازم نیز به آنان داده شده و در سال جاری نیز در دست اقدام است.

برنامه صادرات داروی زعفران ایران به کشورهای دیگر در برنامه ششم توسعه 

طهماسبی درباره افزایش تولید زعفران به منظور کاربرد عصاره ارزشمند آن در صنایع دارویی را امری ضروری دانست و تصریح کرد: ما می توانیم بخش عمده ای از این محصول را در قالب فرآورده های دارویی و با برند ایران به سایر کشورها صادر کنیم و این موارد جزیی از برنامه های ششم و هفتم توسعه اقتصادی کشور است.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی افزود: گیاه زعفران علاوه بر مصرف عمده در صنایع غذایی به عنوان ادویه و چاشنی، در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی نیز از ارزش بالایی برخوردار است و در این راستا باید تحقیقات بیشتری صورت گیرد.
وی ادامه داد: ما نیازمند گسترش تحقیقات در این زمینه برای یافتن بازارهای جهانی به منظور اصلاح الگوی صادرات محصول زعفران هستیم.
طهماسبی گفت: این معاونت در حال رایزنی برای گسترش صادرات زعفران از طریق برگزاری نمایشگاه هایی که در خصوص صادرات انوع بسته بندی های این محصول و فرآورده های جانبی آن برگزار می شوند به منظور مصرف بیشتر زعفران ایرانی است.

 تولید زعفران در ایران از 30 تن در سال 1368 طی سالهای اخیر به 300 تن رسیده است و ایران سابقه صادرات 200 تن زعفران را در سال دارد.
همچنین مصرف سرانه زعفران در ایران یک گرم است و سالیانه 80 تن از زعفران تولیدی کشور در داخل مصرف می شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 372
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران