پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 444926 تاریخ : 1397/10/15-11:13:59
,17,13,
مرغداران برای تامین بازارعید، جوجه ریزی را 14درصد افزایش دادند

مرغداران برای تامین بازارعید، جوجه ریزی را 14درصد افزایش دادند

رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران گفت: مرغداری های گوشتی کشور برای پوشش نیاز شب عید، از دی ماه جوجه ریزی را 14 درصد افزایش دادند و این روند در بهمن و اسفند نیز ادامه خواهد یافت.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، «غلامعلی فارغی» افزود: کمبود 40 تا 50 تنی گوشت مرغ در ماه های اخیر، موجب افزایش قیمت این کالای اساسی در بازار شد.

وی، افزایش قیمت مرغ را ناشی از تولید ندانست و دلیل آن را تاخیر در حل مشکل کامیونداران اعلام کرد.

«در شرایطی که نهاده ها به بخش تولید نرسید، برخی از مرغداری ها تلفات دادند و یا دوره تولید برخی مرغداری ها طولانی شد و جوجه ریزی نکردند.»

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: افزایش 15 درصدی قیمت گوشت مرغ در ماه های اخیر، زمزمه واردات را مطرح کرده است در حالی که نه تنها در تامین این کالای اساسی خودکفا هستیم، بلکه صادرات نیز داریم.

واردات گوشت مرغ، چیزی جز ضرر برای تولیدکننده و صادرات کشور ندارد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران به واکنش دولت در مقابل تغییر قیمت ها اشاره کرد و گفت: نخستین اقدامی که در مواجهه با نوسانات بازار در دستور کار قرار می گیرد، ممنوعیت صادرات و روی آوردن به واردات است.

به گفته وی، این اقدامات - که مشابه آن در مورد تخم مرغ اجرایی شد - موجب می شود تخم مرغ های وارداتی را با ضرر سنگین در بازار عرضه کنیم.

 اکنون بیش از 20 هزار واحد مرغداری مرغ تخمگذار و گوشتی در کشور فعالیت می کنند که این واحدها سالانه 2.2 میلیون تن گوشت مرغ و 1.25 میلیارد قطعه جوجه یک روزه در کشور تولید دارند.

این میزان گوشت مرغ و تخم مرغ، فقط با به کارگیری 40 درصد از ظرفیت موجود، تولید می شود.

در ماه های اخیر قیمت گوشت مرغ روند صعودی گرفت؛ به طوری که بررسی میدانی  از بازار حاکی از این بود که قیمت هر کیلوگرم مرغ به 13 تا 15 هزار تومان رسید.

این امر سبب شد در آذرماه بیشترین افزایش قیمت در میان محصولات غذایی به گوشت مرغ برسد؛ براساس برآوردهای بانک مرکزی، قیمت گوشت مرغ در آذرماه 17.1 درصد افزایش یافت و به این ترتیب صدرنشین افزایش نرخ در آخرین ماه فصل پاییز بود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 298
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران