پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 492676 تاریخ : 1398/08/04-17:57:24
,13,
قیمت مرغ به 13 هزار و 400 تومان رسید/افت 100 تومانی نرخ مرغ در بازار

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی:

قیمت مرغ به 13 هزار و 400 تومان رسید/افت 100 تومانی نرخ مرغ در بازار

حجت از افت 100 تومانی نرخ مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز قیمت هر کیلو مرغ زنده 9 هزار و 100 تومان و مرغ گرم 12 هزار و 500 تا 13 هزار و 400 تومان است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی از افت 100 تومانی نرخ مرغ نسبت به اواخر هفته گذشته در بازار خبر داد و گفت: امروز قیمت هر کیلو مرغ زنده 9 هزار تا 9 هزار و 100 تومان و مرغ آماده به طبخ 12 هزار و 500 تا 13 هزار و 400 تومان است.

وی نبود کشش بازار را دلیل اصلی افت جزئی قیمت مرغ در بازار برشمرد و افزود: با توجه به شرایط جوی و بارش‌های اخیر امکان اخلال در حمل و نقل در انتقال دان و مرغ زنده دور از انتظار نیست که این امر در نوسان قیمت بر بازار تاثیر می‌گذارد.

حجت ادامه داد: در شرایط جوی فعلی اگر مدیریت در حمل و نقل صورت گیرد، قیمت کنونی مرغ در بازار استمرار خواهد یافت، در غیر این صورت بسته به میزان عرضه افزایش قیمت خواهیم داشت.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه قیمت مرغ در روز‌های آتی تابع شرایط جوی است، بیان کرد: اگر 50 درصد حمل و نقل مرغ دچار چالش شود، تاثیر آن بر افزایش قیمت بیشتر خواهد بود، ضمن آنکه تعطیلی کشتارگاه‌ها در هفته آتی بر نوسان قیمت بی تاثیر نیست.

وی درباره آخرین تحولات بازار طی روز‌های آتی افزود: با خروج از ماه صفر و آغاز برگزاری جشن‌ها و مهمانی‌ها پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ با افزایش 5 درصدی به طور متوسط به 13 هزار و 500 تومان در بازار برسد.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی از ثبات قیمت جوجه یکروزه در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر قطعه جوجه یکروزه 2 هزار و 700 تا 3 هزار تومان است، ضمن آنکه که قیمت جوجه در برخی فارم‌ها پایین‌تر از این رقم است.

به گفته وی، آخرین بررسی‌ها نشان می‌دهد که در مهر 102 تا 103 میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است که با این وجود کمبودی در عرضه نداریم.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: با توجه به آنکه از اواخر آذر تقاضا برای خرید جوجه یکروزه به منظور تامین مرغ شب عید با کشش بیشتری در بازار روبروست، از این رو احتمال رشد قیمت دور از انتظار نیست.

حجت با اشاره به اینکه به میزان کافی نهاده دامی همچون ذرت و سویا در بنادر موجود است، بیان کرد: در شرایط فعلی ذخیره نهاده‌ها بسیار مطلوب است که امیدواریم این روند در ماه‌های آتی استمرار یابد.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشت درباره آخرین وضعیت قیمت نهاده‌های دامی افزود: هم اکنون قیمت هر کیلو ذرت در بنادر یک هزار و 350 و در انبار‌های استانی یک هزار و 600 تومان و کنجاله سویا در بنادر 2 هزار و 450 و انبار‌های استانی 2 هزار و 700 تومان است که با احتساب کرایه حمل و نقل به مصرف کننده توزیع می‌َشود، این در حالی است که در صورت اخلال در حمل و نقل، از مسئولان پشتیبانی امور دام انتظار می‌رود که با توزیع بیشتر از انبار‌های استانی، از تلاطم قیمت نهاده در بازار آزاد جلوگیری می‌کند.

حجت ادامه داد: با وجود افزایش تقاضا برای جوجه ریزی در پیک مصرف طی ماه‌های دی و بهمن انتظار می‌رود که مسئولان تدابیری بیندیشند تا قیمت جوجه از حالت تعادلی خارج نشود چرا که تجربه نشان داده است که ستاد تنظیم بازار برای کنترل قیمت در شب عید در امر نرخ گذاری دخالت می‌کند که به همین خاطر تولیدکنندگان انتظار دارند که مسئولان امر بر نهاده‌های تولید مه تاثیر بسزایی در قیمت تمام شده دارند، نظارت داشته باشند.

وی با اشاره به تاثیر شیوع بیماری نیوکاسل بر صنعت مرغداری گفت: شبکه دامپزشکی در خصوص مقابله با بیماری نیوکاسل در استان‌هایی که درگیری بالاست، تمهیداتی اندیشیده است به طوریکه واکسیناسیون طیور بومی در اطراف واحد‌های مرغ مادر، تخم گذار و گوشتی آغاز شده است.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی درباره آخرین پیگیری‌ها برای کاهش عوارض صادراتی مرغ گفت: تاکنون اتفاق خاصی در خصوص کاهش تعرفه رخ نداده است، در حالیکه با توجه به شرایط منطقه و پتانسیل بالای صنعت مرغداری از مسئولان دولتی به ویژه وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی انتظار می‌رود که رایزنی‌هایی در خصوص صادرات به عراق صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه خبری از صادرات رسمی مرغ نیست، افزود: با توجه به آنکه روند با ثباتی در صادرات مرغ به سبب اتخاذ تصمیمات یک شبه مبنی بر افزایش تعرفه‌ها وجود ندارد، به همین دلیل ورود رقبا به بازار‌های هدف و اشباع شدن محصول توسط آن‌ها موجب شده بازار‌های صادراتی را از دست بدهیم و تنها به صورت محدودی مرغ به صورت قاچاق به بازار‌های هدف صادر می‌شود که آمار دقیقی از این میزان در اختیار نیست.

حجت در پایان تصریح کرد: اخذ عوارض بالای صادرات مرغ، نبود صرفه اقتصادی برای صادر کنندگان و بی اعتمادی تجار بازار‌های هدف نسبت به قوانین صادراتی زمینه را برای قاچاق فراهم کرده است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 275
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران