پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 507271 تاریخ : 1398/11/10-10:45:52
,10028,10029,
سالانه 2 میلیون و 200 هزار ایرانی خون اهدا می‌کنند

سالانه 2 میلیون و 200 هزار ایرانی خون اهدا می‌کنند

سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: اهدای خون در ایران کاملا داوطلبانه است و سالانه 2میلیون و 200هزار نفر با هدف کمک به بیماران نیازمند، خون و فرآورده‌های خونی اهدا می‌کنند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، بشیر حاجی بیگی افزود: حداقل سن قابل قبول برای اهدای خون 18 سال و حداکثر سن 60 سال تمام است و حداکثر سن برای اولین اهدای خون 60 سال است و برای دفعات بعدی اهدا کننده مستمر(با سابقه حداقل 2بار اهدای خون در سال) حداکثر 65 سال است.

وی  ادامه داد: از هر فرد سالم بالای 50 کیلوگرم وزن و سن بالای 18سال تا سن 60 سال 10.5 سی سی یا میلی لیتر به ازای هر کیلوگرم وزن بدن خون گرفته می شود و  حجم کیسه های خون اهدایی 450 سی سی یا میلی لیتر است و 63 سی سی ماده ضد انعقادی درون کیسه ها خون موجود است.

حاجی بیگی در خصوص ضرورت اهدای خون تصریح کرد: خون سالم، نجات دهنده زندگی است و همه روزه، در سراسر جهان بسیاری از افراد به خون و فرآورده های خونی نیاز دارند، به طوری که از هر سه نفر مردم دنیا، یک نفر در طول زندگی احتیاج به تزریق خون و فرآورده های خونی پیدا می کند.

حاجی بیگی گفت: بارزترین مثال برای موقعیت هایی که در آن نیاز مبرم به خون پیدا می شود عبارتند از زمان بروز حوادث و سوانح گوناگونی نظیر تصادفات رانندگی، سوختگی ها و اعمال جراحی.

وی اضافه کرد: همچنین خانم های باردار در حین زایمان، نوزادان و بخصوص نوزادان نارسی که به زردی دچار می شوند، نیازمند به خون هستند و از طرفی بیماران مبتلا به سرطان که تحت شیمی درمانی یا اشعه درمانی قرار دارند هم از مصرف کنندگان خون و فرآورده های خون هستند.

سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: بسیاری از دیگر بیماران، مانند بیماران تالاسمی و هموفیلی نیز ناگزیرند برای بهره مندی از یک زندگی به نسبت طبیعی برای تمام عمر به شکل منظم خون یا فرآورده های خون دریافت کنند.

سخنگوی سازمان انتقال خون ادامه داد: در سراسر جهان سالانه 600 هزار مادر در اثر پیامدهای حاصل از حاملگی جان خود را از دست می دهند. حدود 25 درصد از این مرگ ها به خاطر از دست دادن خون است و بسیاری از این زنان اگر خون سالم در اختیارشان قرار می گرفت زنده می ماندند.

حاجی بیگی افزود: در هر ثانیه یک نفر از ساکنان کره زمین از همه سنین و نژاد ها برای ادامه حیات به انتقال خون نیاز دارند. دلایل نیاز برای انتقال خون متفاوت است، اما نیاز به خون و فرآورده های خون به صورت مداوم وجود دارد و به طور مرتب هم در حال افزایش است.

وی افزود: آنچنان که کشورهای در حال توسعه امکانات تشخیصی و درمانی خود را در مورد درمان بیماری های گوناگون، مانند انواع سرطان ها گسترش می دهند، بیشتر به تزریق خون احتیاج پیدا می کنند.  این نیاز هم به طور مستمر افزایش می یابد.

حاجی بیگی تاکید کرد: پیشرفت های فناوری در کشورهای صنعتی و پیشرفته باعث می شود که اقدامات درمانی جدید ابداع شود و به تبع آن نیاز به خون و فرآورده های خون بیشتر شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 275
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران