پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 463725 تاریخ : 1398/02/11-15:33:05
,17,5,
دستیابی ایران به فناوری استحصال آب از بخار

دستیابی ایران به فناوری استحصال آب از بخار

مدیرعامل نیروگاه دماوند با بیان اینکه این نیروگاه که بزرگترین نیروگاه کشور محسوب می‌شود، روزانه 3 تا 4 میلیون لیتر آب مصرف می‌کند، گفت: ایران به فناوری جدیدی دست یافته تا مصرف آب نیروگاه ها به شکل قابل توجهی کاهش یابد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، سیامک میرزایی با اشاره به اینکه کاهش منابع آب زیرزمینی باعث ایجاد مشکلاتی در بخش صنعت شده است، گفت: بعد از دو سال تلاش و پیگیری متخصصان ایرانی موفق شدیم با استفاده از فناوری جاذب هوشمند آب و با کمک شرکت دانش بنیان و فناوری بومی، استحصال آب از بخار صورت می‌گیرد.

 

مدیرعامل شرکت تولید برق دماوند با اشاره به اینکه این فناوری تحت لیسانس انجمن سبز جهانی قرار گرفته است، افزود: با توجه به نیاز نیروگاه‌های بخار به آب، این فناوری می‌تواند از محصولات احتراق در هر 24 ساعت بین 600 تا 700 هزار لیتر آب از بویلر‌ها تأمین کند که در صورت اجرای آن به آب‌های زیر زمینی بی نیاز خواهیم شد.

 

به گفته مدیر عامل نیروگاه دماوند این نیروگاه با ظرفیت نامی 2 هزار و 200 مگاوات روزانه حدود 3 تا 4 میلیون لیتر آب مصرف می‌کند.

 

وی در پاسخ به این سؤال که آیا تحریم ها می‌تواند باعث ایجاد مشکل در تولید برق نیروگاه ها به واسطه عدم تامین قطعات شود گفت: ایران در بخش تجهیزات و تأمین قطعات نیروگاه ها به خودکفایی بالایی و خوبی رسیده است، پس قطعا تحریم ها نمی‌تواند در تولید برق کشور ایجاد مشکل کند.

 

میرزایی با اشاره به اینکه با توجه به تحریم‌های نابخردانه کشور‌های اروپایی، نیاز است، با همدلی و مشارکت، این محدودیت‌ها را پشت سر بگذاریم، خاطر نشان کرد: آمادگی نیروگاه‌ها برق حرارتی و تعمیرات و بازسازی نیروگاهی برای پیک مصرف تابستان، در سال‌های گذشته طی مدیریتی که از سوی وزارت نیرو، شرکت برق حرارتی، توانیر و نیروگاه‌های خصوصی و دولتی فراهم شد، موجب بهره‌مندی مردم از مصرف برق شد.

 

وی افزود: سال گذشته در نیروگاه دماوند یک روز خاموشی نداشتیم و با وجود آمادگی تولید 18 میلیارد و 500 میلیون کیلووات ساعت نزدیک به 14 میلیارد و 900 هزار کیلوات تولید داشتیم و بالغ بر 3 میلیارد کیلوات در کنترل فرکانس مشارکت کردیم.
مدیرعامل شرکت تولید برق دماوند گفت: در صورت مشارکت مردم و با توجه به بارش‌های اخیر و بالا رفتن سهم تولید انرژی برقابی که حدود 10 هزار مگاوات خواهد بود می‌توان گفت که در کشور خاموشی‌ نخواهیم داشت.

 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 459
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران