پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 494531 تاریخ : 1398/09/11-13:32:49
,5,4,
خط لوله گاز طبیعی چین و روسیه متصل شد

خط لوله گاز طبیعی چین و روسیه متصل شد

خط لوله گاز طبیعی میان چین و روسیه به طول بیش از 8 هزار کیلومتر روز دوشنبه در یک مراسم که روسای جمهوری دو کشور نیز از طریق ویدیو کنفرانس در آن شرکت کردند افتتاح شد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از شینهوا، طبق توافق 30 ساله ای که بین شرکت روسی گازپروم و شرکت ملی پترولیوم چین که در ماه مه 2014 امضا شد، پیش بینی می شود این پروژه سالانه 389 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی از روسیه به چین پمپاژ کند که ارزش کل آن از 400 میلیارد دلار فراتر می رود.  

این رقم طبق اطلاعات کمیسیون ملی توسعه و اصلاحات چین در حدود 13.6 درصد از مصرف گاز چین در سال 2018 یا 280.3 میلیارد متر مکعب است.

این خط لوله پنج هزار و 111 کیلومتر در چین و سه هزار کیلومتر در روسیه امتداد دارد.

بخش چینی این خط لوله هشت استان را شامل می شود و از استان هیلونگجیانگ در شمال شرقی تا شانگهای در شرق کشیده شده است.

معاون وزیر خارجه چین در این مورد گفت: این خط لوله نخستین خط راهبردی فرامرزی گاز طبیعی زمینی در شمال شرقی چین به شمار می رود که ضمن پیشبرد همکاری عملی میان دو کشور، حاصل استفاده از متقابل از برتری های دو طرف و تلاش برای تحقق رستاخیز مشترک بوده و نیز هدیه بزرگ برای گرامیداشت هفتادمین سالگرد برقراری روابط سیاسی میان چین و روسیه و ورود روابط راهبردی همه جانبه دو کشور به عصر جدید است.

له یو چنگ تاکید کرد علاوه بر این خط لوله گاز طبیعی، پل جاده «هی هه» و پل خط راه آهن دونگ جیانگ نیز به ترتیب مورد بهره برداری قرار می گیرند و به نخستین پل ها روی رودخانه مرزی چین و روسیه تبدیل خواهند شد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 337
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران