پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 466580 تاریخ : 1398/03/31-14:12:50
,17,
حیات بیش از400 صنعت وابسته به بودجه عمرانی است

جواد خوانساری عضو هیات مدیره بخش ساختمان کنفدراسیون صنعت ایران:

حیات بیش از400 صنعت وابسته به بودجه عمرانی است

عضو هیات مدیره بخش ساختمان کنفدراسیون صنعت ایران معتقد است، در شرایط سخت اقتصادی هم می‌شود کار کرد در صورتی که همراهی و همکاری بین دولت و بخش خصوص در عمل وجود داشته باشد. به گزارش شاتا خوانساری با اشاره به روز صنعت و معدن گفت: آنچه در آستانه روز صنعت و معدن امسال با توجه به شرایط و واقعیت‌های اقتصادی امسال اهمیت دارد، این است که دولت باید تصمیم بگیرد به خواسته‌های بخش خصوصی توجه کند و با این بخش همراه باشد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، جواد خوانساری عضو هیات مدیره بخش ساختمان کنفدراسیون صنعت ایران با بیان اینکه در صورتی که یکسری موانع داخلی برای صنعتگران ایجاد شود این شرایط به سمت بدتر شدن حرکت می‌کند، تاکید کرد: دولت و به ویژه وزارت صمت باید سخت‌گیری‌ در زمینه بیمه و تامین اجتماعی را برای صنعتگران کم کند. چرا که بخش زیادی از درآمد مالیاتی دولت از بخش خصوصی تامین می‌شود و اگر قرار باشد بنگاه‌ها به دلیل این سخت‌گیری‌ها توانایی ادامه حیات و تولید نداشته باشند، این درآمدها هم کاهش می‌یابد.

این کارآفرین ادامه داد: در حال حاضر سخت‌گیری‌هایی برای بنگاه‌هایی که مالیات و بیمه معوق دارند لحاظ می‌شود، مثلا اجازه ثبت شرکت، برگزاری مجمع و.. به آنها داده نمی‌شود، این محدودیت‌ها در کنار همه مسائل و گرفتاری‌های این روزهای تولید و صنعت، شرایط را برای صنعتگران و تولید سخت‌تر می‌کند. در آستانه روز صنعت و معدن و در راستای حمایت از تولید لازم است این سخت‌گیری‌های داخلی تا حدودی کاهش پیدا کند و سد راه صنعتگران و تولید نباشد.
عضو هیات مدیره کنفدراسیون صنعت و سندیکای ساختمانی تاکید کرد: نکته مهم دیگری که باید به آن توجه کرد و لازم است وزارت صمت و دولت به طور خاص این مورد را به طور ویژه دنبال کند، بحث بودجه‌های عمرانی است. حرکت بخش زیادی از صنعت و تولید وابسته به بودجه‌های عمرانی است. دولت و وزارت صمت نباید اجازه دهد این بودجه به شکل‌های دیگر خرج شود. اگر بودجه کارهای عمرانی تامین نشود و سرمایه‌گذاری صورت نگیرد، تولید و صنعت هم از حرکت باز می‌ماند.
وی ادامه داد: بیش از 400 مورد از صنایع بزرگ و کوچک وابسته به کارهای عمرانی است. صنایعی مثل سیمان، آهن، آلومینیوم، فولاد و...و بسیاری از صنایع دیگر هم به طور غیرمستقیم حیات‌شان وابسته به بودجه‌های عمرانی است و در صورتی که بودجه‌های عمرانی در کشور به درستی تخصیص داده شود، چرخ این صنایع به حرکت درمی‌آید، کارگران مشغول کار می‌شوند، اشتغالزایی ایجاد می‌شود و بسیاری صنایع مثل صنایع غذایی هم که ارتباط غیرمستقیم با بودجه عمرانی و غیرعمرانی دارند شروع به کار می‌کنند. بنابراین به نظر می‌رسد اختصاص بودجه‌های عمرانی موضوع بسیاری با اهمیتی است که دولت و وزارت صمت باید در آستانه روز صنعت و معدن به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 290
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران