پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 511194 تاریخ : 1399/01/31-13:32:03
,13,
تولید سالانه 2.5میلیون تن گوشت مرغ در کشور/مصرف 30 درصد کاهش یافت

یک مقام مسئول اعلام کرد:

تولید سالانه 2.5میلیون تن گوشت مرغ در کشور/مصرف 30 درصد کاهش یافت

مدیرکل دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی، از تولید سالیانه 2.5 میلیون تن گوشت مرغ در کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، غلامرضا ملک نیا در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: ماهیانه بین 220 تا 240 هزار تن مرغ در مملکت تولید می‌شود ضمن اینکه میزان جوجه ریزی در سطح واحدهای مرغداری کشور نیز ماهیانه بین 120 تا 130 میلیون قطعه است.

مدیرکل دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی گفت: برای تأمین مرغ شب عید و ماه مبارک رمضان حجم جوجه ریزی در واحدهای مرغداری افزایش یافت به نحوی که در بهمن ماه سال گذشته این میزان به 140 میلیون قطعه رسید.
وی افزود: روش معدوم سازی جوجه‌های یکروزه که در فضای مجازی پخش شده به هیچ وجه مورد تائید وزارت جهاد کشاورزی نیست.
ملک نیا تصریح کرد: سازمان دامپزشکی پروتکل بهداشتی ابلاغ کرده که باید بر اساس همان پروتکل معدوم سازی ها انجام شود ضمن اینکه متأسفانه در اثر شیوع ویروس کرونا مرغداران کشور با مازاد تولید مرغ و به تبع کاهش شدید مصرف و همچنین قیمت مواجه شدند.
مدیرکل دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی گفت: وقتی قیمت مرغ در بازار کاهش پیدا می‌کند مرغداران تمایلی به جوجه ریزی از خود نشان نخواهند داد. بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار میزان جوجه ریزی در واحدهای مرغداری 115 میلیون قطعه بوده واین مصوبه 18 فروردین ماه سال جاری ابلاغ شده است.
محمدرضا صدیق پور دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور نیز ضمن ابراز تأسف از معدوم سازی جوجه‌های یکروزه گفت: متأسفانه همکاران تدبیر لازم را برای این کار نداشته اند.
وی افزود: انجمن برای جلوگیری از بروز یکسری مشکلات این چنینی تدبیر کرد با توجه به پیش بینی تولید جوجه‌ای که حداقل از یک ماه قبل انجام می‌شود.

مصرف گوشت مرغ 30 درصد کاهش یافت

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور گفت: تخم مرغ‌های نطفه دار 21 روز قبل در دستگاه‌های جوجه کشی قرار می‌گیرد وقتی چنین پروسه‌ای طی می‌شود پس برای برنامه ریزی تولید آن از پیش تعیین تکلیف شده است.
وی در ادامه افزود: مصرف گوشت مرغ با شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مراسم و مجالس 30 درصد کاهش یافته است.
صدیق پور ضمن اشاره به اینکه تولید جوجه یکروزه بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور صورت می‌گیرد، اظهارداشت: این ستاد برنامه ماهیانه‌ای که برای تولید جوجه در نظر گرفته 125 میلیون قطعه در ماه‌های عادی سال است.
وی تصریح کرد: ستاد برای تأمین مرغ شب عید و ماه مبارک رمضان 10 تا 12 درصد هم تولیدجوجه را اضافه‌تر پیش بینی کرده بود.
دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه کشور گفت: با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته گوشت مرغ قابل توجهی قبل از سال در کشور تولید شد که با شیوع ویروس کرونا این میزان تولید مصرف نشد.
وی افزود: ستاد تنظیم بازار قبل از عید با توجه به شرایط پیش آمده به شرکت پشتیبانی امور دام دستور داد حجم وسیعی مرغ را از مرغداران خریداری کند.
صدیق پور یادآورشد: در حال حاضر 1000 تا 1500 تن روزانه مرغ از سوی شرکت پشتیبانی امور دام خریداری می‌شود که 10 تا 12 درصد تولید کشور است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 339
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران