پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 490965 تاریخ : 1398/06/28-15:25:44
,17,
تشکیل کارگروه تخصصی طلا وجواهرات در وزارت صمت

سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد:

تشکیل کارگروه تخصصی طلا وجواهرات در وزارت صمت

سرپرست معاونت صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت از تشکیل کار گروه و میز تخصصی طلا، جواهرات و فلزات گرانبها با حضور اتحادیه ها و تشکل ها در وزارت صنعت، معدن و تجارت خبرداد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، هم اندیشی انجمن ها و تشکل های فعال در زمینه طلا، فلزات گرانبها و سنگ تزیینی صبح امروز(پنج شنبه) با حضور عضو محترم مجمع تشخیص مصلحت و رئیس گروه اقتصادی معاونت بررسی دفتر مقام معظم رهبری تشکیل شد.

مهدی صادقی نیارکی دراین نشست با اعلام این خبر بیان کرد: نگاه ما در وزارت صنعت معطوف به مباحث کلان اقتصاد توسعه و زنجیره های ارزش است و از این رو مباحث مطرح شده در جلسات تخصصی باید تبدیل به اقتصاد و مزیت های اقتصادی شود.
او با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در پیشرفت اقتصادی کشور افزود: نگاه به ظرفیت های درون که جز تاکیدات مقام معظم رهبری است از راهبردهای اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت است ولی همانطور که ایشان تاکید به درون زایی اقتصاد دارند، بر برونگرایی و توسعه صادرات غیر نفتی توجه ویژه دارند.
وی درادامه به تبیین وضعیت صنعت فلزات گرانبها پرداخت وبا پیشنهاد تشکیل کارگروهی فرا ازاتحادیه ها در حوزه این فلزات گفت: کارگروهی متشکل از صاحب نظران زنجیره صنعت فلزات گرانبها اعم از حوزه طراحی، ماشین آلات، صادرات ،ساخت طلا و جواهر و بازاریابی فرا از تشکل ها و اتحادیه ها شکل بگیرید تا چشم انداز ها و راهبردهای این صنعت با همکاری صنف و انجمن ها آنها تهیه شود.
صادقی نیارکی با اشاره به اهمیت طلا و جواهر در اقتصاد کشور گفت: پیشنهاد می شود مرکزی مستقل تشکیل شود که همه اضلاع فلزات گرانبها نظیر طلا، جواهرات و سنگ ها و حتی صادرات و فروش در آنها تجمیع شود تا تحقق سند راهبردی این صنعت تسریع بشود.
سرپرست معاونت امور صنایع بیان کرد: ارتباط خوبی میان دولت و سایر قوا وجود دارد و از این ظرفیت می توان برای بلوغ کامل صنعت و برطرف کردن سنگلاخ ها و موانع استفاده کرد.
او پیشنهاد داد که از ظرفیت های دانشگاه و صنعت باید به صورت همرافزا استفاده شود تا سند و چشم انداز صنعت طلا و جواهر با محوریت مطالعات در کشور تهیه شود.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 208
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران