پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 467022 تاریخ : 1398/04/05-15:45:23
,5,
تحویل نخستین محموله نفت ایران به چین از زمان لغو معافیت‌های آمریکا

تحویل نخستین محموله نفت ایران به چین از زمان لغو معافیت‌های آمریکا

یک نفتکش متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران به مجتمع پالایش و پتروشیمی جینکشی چین نفت تحویل داد که نخستین خرید تأیید شده نفت ایران از زمان لغو معافیت‌های نفتی آمریکا برای مشتریان ایران است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، بررسی پایگاه خبری TanckerTrackers نشان داد نفتکش سوئزمکس سالینا که حامل یک میلیون بشکه نفت ایران بود، در 24 مه از پایانه جزیره خارک ایران حرکت کرد.

این کشتی چند هفته بعد در 20 ژوئن به پالایشگاه جینکشی در نزدیکی بندر جینژو رسید. جینکشی متعلق به شرکت پتروچاینا بوده که زیرمجموعه شرکت ملی نفت چین و خریدار باسابقه نفت ایران و شرکت مادر بانک کانلان است. بانک کانلان مؤسسه مالی است که در یک دهه اخیر در قلب تجارت چین و ایران قرار داشته است.

ایران در طی یک سال اخیر نفت خام قابل توجهی را به مخازن نفت در چین منتقل کرده و در ماه‌های بعد این نفت را به چین فروخته است. تأسیسات ذخیره سازی شرکت ملی نفت چین گنجایش 19 میلیون نفت را دارد اما به دلیل عدم معافیت نفتی از سوی آمریکا، ذخیره سازی نفت ایران نقض تحریم‌های آمریکا خواهد بود و احتمالاً نفتی که به چین تحویل داده شده است توسط شرکت ملی نفت چین خریداری شده است.

سفر این نفتکش به چین تأیید می‌کند که چین خرید نفت و محصولات نفتی ایران را با وجود این حقیقت که خرید نفت ایران نقض کننده تحریم‌های آمریکا است از سر گرفته است. انتظار می‌رود چند نفتکش دیگر در هفته‌های آینده به چین برسند.

اداره کل گمرک چین واردات نفت ایران به ارزش 585 میلیون دلار در ماه مه را اعلام کرد در حالی که میزان واردات نفت ایران در آوریل یک میلیارد و 600 میلیون دلار بوده است. با این حال انتظار می‌رود بر مبنای شمار نفت کش‌هایی که در مسیر رسیدن به بنادر چین هستند، آمار واردات نفت از ایران در ژوئن بهبود پیدا کند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 291
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران