پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 452975 تاریخ : 1398/01/25-16:43:23
,13,
بذر مورد نیاز کشاورزان سیلزده تامین شد

معاون وزیر کشاورزی:

بذر مورد نیاز کشاورزان سیلزده تامین شد

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از تامین بذر مادری مورد نیاز مناطق سیل‌زده کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، کاظم خاوازی امروز (یکشنبه) در نشست شورای تحقیقات کشاورزی با موضوع تحلیل و ارائه راهکارهای پیشگیری از وقوع سیل و کاهش مخاطرات آن، آمادگی این سازمان را برای جلوگیری از شیوع آفات و بیماری‌های گیاهی و دامی در این مناطق اعلام کرد.

وی تهیه اطلاعات پایه‌ای برای تصمیم‌سازی در سطح کلان و تدوین برنامه جامع گیاهان تنش دیده را خواستار شد.
خاوازی بر ضرورت معرفی و گردآوری توانمندی‌های فنی مراکز، پژوهشکده‌ها و موسسه‌های تحقیقاتی مجموعه سازمان که به طور مستقیم و غیرمستقیم با موضوع سیل و راهکارهای پیشگیری از آن مرتبط می شوند، تاکید کرد و گفت: اتخاذ رویکرد مناسب برای تحلیل و ارائه راهکارهای پیشگیری از وقوع سیل و کاهش مخاطرات آن در بخش کشاورزی در تصمیم‌گیری‌های کلان سازمان اهمیت دارد.

خسارت خاک؛ از آثار منفی سیل 

رئیس پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری از تشکیل کارگروه ویژه سیل در سه بخش تخصصی مجزا در زمینه سیل، آبخوان، زمین لغزش و رسوب خبر داد.
داود نیک‌کامی خسارت به خاک را علاوه بر تخریب منازل مسکونی مهمترین آسیب ناشی از سیل دانست و افزود: سیل اخیر با ایجاد رسوبی معادل 340 میلیون تن بیانگر فرسایش شدید خاک است که باید از این جنبه نیز پیامدها و مخاطرات سیل مورد توجه قرار گیرد.
در این نشست روسای پژوهشکده و موسسه‌های تحقیقاتی مرتبط با سیل در مجموعه سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی به طور ویژه درباره راهکارهای پیشگیری و کاهش مخاطرات آن در مناطق سیلخیز تبادل نظر کردند.
بارندگی های شدید و سیل از بیست و هشتم اسفندماه گذشته آغاز شد و همه استان های کشور را درگیر کرد.
استان های گلستان، مازندران، ایلام، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، چهارمحال بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد در شرایط اضطراری قرار گرفتند.
وزیر جهاد کشاورزی امروز (یکشنبه) در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: وقوع سیل در کشور، تا بیست و پنجم فروردین ماه حدود 13 هزار میلیارد تومان خسارت به تولیدکنندگان زیربخش های مختلف بخش کشاورزی وارد کرد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 285
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران