پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 432297 تاریخ : 1397/09/08-12:01:20
,13,
ایران بزرگ ترین تولیدکننده زعفران جهان است

رای نیوز:

ایران بزرگ ترین تولیدکننده زعفران جهان است

شبکه خبری رای نیوز 24 ایتالیا در گزارشی مصور از زعفران نوشت: ایران بزرگترین تولید کننده این محصول می باشد و 90 درصد تولید جهانی زعفران، طلای قرمز، در اختیار جمهوری اسلامی است.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از شبکه خبری رای نیوز 24، زعفران یکی از گرانترین محصولات جهان است که تنها در برخی مناطق رشد می کند، ایران بیشترین سهم تولید زعفران جهان را که 90 درصد می باشد در دست دارد. 

زعفران در ماه نوامبر به مدت 10 تا 20 روز شکوفه می زند و در همان زمان نیز جمع آوری می شود. گلبرگ های ظریف بنفش رنگ گل زنبق تنها 3 الی 4 کلاله قرمز دارند و زعفران از آن گرفته می شود. این گیاه در ساعات اولیه بامداد جمع آوری می شود و گل های آن در بازارهای محلی به قیمت هر کیلو 90 میلیون ریال فروخته می شود اما پس از رسیدن به اروپا قیمت آن بسیار گران تر می شود. 
پس از اینکه کلاله ها از ساقه ها جدا شدند، خشک شده و سپس برای فروش بسته بندی می شوند. این کاری بسیاری دراز مدت و دشوار است که برای حفظ کیفیت آن، بطور سنتی انجام می شود. 
برای تولید یک کیلوگرم زعفران نیاز به 250 هزار گل و 600 ساعت کار است و قیمت آن نیز بر اساس کیفیت محاسبه می شود و در بازار اروپا هر گرم از 15 تا 30 یورو و هر کیلوگرم از 15 تا 30 هزار یورو قیمت دارد. در ایران حتی یک بانک ذخیره با سیستم امنیتی بسیار بالا برای نگهداری 10 تن زعفران ساخته شده است که در آینده ظرفیت آن به 20 تن افزایش خواهد یافت. 
زعفران در برخی مناطق ایتالیا از جمله در استان های مارکه، ابروتزو و ساردنیا نیز کشت می شود. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 466
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران