پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 264639 تاریخ : 1395/10/27-12:48:26
,10028,10029,
افزایش ابتلا به بیماری‌های قلبی با مصرف صبحانه چرب

افزایش ابتلا به بیماری‌های قلبی با مصرف صبحانه چرب

صبحانه چرب می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا حد چشمگیری افزایش دهد و حتی اگر مکرر نباشد تأثیر منفی خواهد داشت.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت،  تازه‌ترین مطالعات محققان نشان داده است صبحانه چرب می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. 

برای اکثریت مردم صبحانه شامل نیمرو، کره مربا و سوسیس سرخ‌کرده است؛ مصرف این سه مواد غذایی با هم در وعده صبحانه می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را تا حد چشمگیری افزایش دهد. 

بر اساس یافته‌های دانشمندان، اگر این رژیم غذایی چرب حتی مکرر نباشد و مثلا در هفته دو بار مصرف شود باز احتمال بیماری‌های قلبی را زیاد می‌کند؛ این نظریه با آزمایش خون افرادی که دو روز متوالی، وعده صبحانه‌شان شامل کره مربا، سوسیس سرخ‌کرده و نیمرو می‌شد به اثبات رسیده است. 

رسوب چربی در اطراف شریان‌های قلب بیماری‌های قلبی و عروقی را نه در طول سالیان دراز بلکه در لحظه قوت می‌بخشد. 

حذف صبحانه از وعده‌های غذایی موجب تولید کلسترول نوع بد در خون می شود؛ به همین دلیل برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی بهترین راهکار انتخاب مواد غذایی سالم برای این وعده است. 

پروفسور استفان، جراح قلب در بیمارستان جان رادکلیف آکسفورد نیز باور دارد، تداوم صبحانه‌های چرب گرچه بسیار لذیذ است اما می‌تواند آسیب‌های غیر قابل جبرانی را به همراه داشته باشد؛ این وعده با جایگرینی مواد غذایی سالم می‌تواند سالم‌ترین وعده و موثرترین آنها در حفظ سلامتی باشد. 



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 273
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران