پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 446491 تاریخ : 1397/10/30-15:39:45
,8,
اصلاح پول ملی باید با برنامه توسعه اقتصادی همراه باشد

فردین آقا بزرگی عنوان کرد:

اصلاح پول ملی باید با برنامه توسعه اقتصادی همراه باشد

مدیرعامل کارگزاری بانک دی درباره تاثیر احتمالی بحث حذف صفر از پول ملی بر بازار سرمایه و رفتارسرمایه گذاران این بازار گفت: این مساله نمی تواند تاثیری روی بازار سهام داشته باشد.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، فردین آقابزرگی، مدیرعامل کارگزاری بانک دی ضمن بیان مطلب فوق  گفت: در رابطه با وضعیت سهام و معاملات از آن جایی که بحث مقایسه قیمت های قبل از حذف چهار صفر مطرح می شود ممکن است این ذهنیت وجود داشته باشد که آن دسته از سهامی که قیمت آنها نسبت به ارزش اسمی فعلی یعنی 100 تومان کمتر است، دارای آمادگی روانی جذب سرمایه باشند.

وی ادامه داد: نکته حائز اهمیت در اصلاح پول ملی، داشتن برنامه توسعه اقتصادی است. تجربه بین المللی در این خصوص در کشورهایی مثل ترکیه و برزیل حاکی از این است که این تصمیم تاثیرات متفاوتی دارد.

مدیرعامل کارگزاری بانک دی ادامه داد: اگر برنامه ای در جهت توسعه نداشته باشیم این امر می تواند حتی تشدید کننده روند کاهش ارزش پول ملی باشد. از سویی وقتی از لحاظ روانی یک بار تجربه ای اتفاق بیفتد و به نتیجه نرسد، بار دوم قطعا با تحمیل هزینه های بیشتر متصور خواهد بود.

آقابزرگی با بیان این که این تصمیم چندان جدید نیست و مربوط به قانون توسعه پنجم بوده است تصریح کرد: اگر بعد از مدت ها مسئولین به فکر اجرای این مساله افتاده اند، انتظار بر این است که قبل از اجرا تمهیدات لازم و برنامه های توسعه ای لازم در این خصوص دیده شود. این اقدام می تواند همچون کشورهای دیگری که این تجربه را داشته اند به یک تجربه موفق منتهی شود.  

ثبات بازارها نیازمند ثبات در تصمیمات بازار پول

این کارشناس بازار سرمایه با تاکید بر لزوم ثبات در سیاست های نظام بازار پول تا پایان سال جاری برای اجتناب از ایجاد نوسان شدید در بازارها و به خصوص بورس یادآور شد: جلوگیری از تغییرات و اصلاحات مداوم در بازار پول می تواند یکی از محورهای تعیین کننده برای موفقیت آمیزبودن یا نبودن سیاست های پولی و مالی باشد. چراکه ظرف یک سال گذشته به دلیل نبود ثبات در تصمیمات با کاهش و افزایش نرخ سود سپرده، افزایش افسارگسیخته نرخ ارز را تجربه کرده ایم. لذا ثبات در تصمیمات مهمترین موضوع است و سیاست ها باید با دید کارشناسی اتخاذ شود تا حداقل در مواقع کوتاه نیاز به بازنگری و اصلاح نداشته باشد.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 291
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران