پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 512549 تاریخ : 1399/02/21-12:53:33
,11,
25 کشتی در حال تخلیه 589 هزار تن کالای اساسی در بنادر هستند

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی:

25 کشتی در حال تخلیه 589 هزار تن کالای اساسی در بنادر هستند

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: اکنون 25 فروند کشتی در حال تخلیه حدود 589 هزار تن محموله کالای اساسی در بنادر کشور و 23 فروند کشتی با حجم بیش از یک میلیون تن منتظر ورود به بنادر برای تخلیه بار هستند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت، محمد راستاد روز یکشنبه در نشست خبری که در محل سازمان بنادر و دریانوردی برگزار شد، افزود: در پی گشترش ویروس کرونا در جهان و کاهش تجارت جهانی، حمل و نقل دریایی نیز افت قابل ملاحضه ای داشت تا جایی که پیش بینی می شود حجم جابجایی کالا از طریق بنادر که در سال 2019 حدود 11 میلیارد تن بوده است 600 میلیون تن کاهش یابد.

وی اشاره کرد: سفارش ساخت کشتی در چهار ماهه نخست سال میلادی تنها 100 فروند شامل انواع کشتی تجاری و باری بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بیش از 70 درصد کاهش داشته است.

مدیرعامل سازمان بنادر گفت: با این حال با تمهیداتی که در بنادر تجاری و همزمان با شیووع کرونا «30 بهمن 1398»داشتیم یک روز هم عملیات تخلیه و بارگیری متوقف نشد و توانستیم بالغ بر 14 میلیون تن عملیات تخلیه و بارگیری در بنادر کشور داشته باشم.

به گفته راستاد با وجود تلاش های هر روزه، عملیات تخلیه و بارگیری به نسبت مدت مشابه سال گذشته 38 درصد کاهش داشته که امیدواریم با عادی شدن شرایط تجارت جهانی در جهان و منطقه، حجم تخلیه و بارگیری در بنادر کشور افزایش یابد.

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد که سال گذشته و با وجود افزایش تحریم ها، عملیات تخلیه و بارگیری هفت درصد افزایش داشت اما امسال در بخش تخلیه و بارگیری کانتینری 35 درصد کاهش ثبت شده است.

به گفته راستاد شیووع کرونا بیشترین تاثیر را در بخش جابجایی مسافران دریایی داشته تا جایی که گردشگری دریایی امسال با کاهش 97 درصدی مواجه بوده است.

راستاد با اعلام وضعیت کالاهای اساسی موجود در بنادر کشور، گفت: اکنون چهار میلیون و 154 هزار و 177 تن کالای اساسی در بنادر کشور موجود است که بالغ بر سه میلیون تن آن در بندر امام خمینی و بقیه در سایر بنادر کشور است.

وی توضیح داد: بیشترین میزان کالای اساسی «ذرت» به میزان 2.4 میلیون تن است و بعد از آن گندم، جو، سویا، برنج، شکر، روغن خام و دانه های روغنی با وزن حدود چهار میلیون تن است.

راستاد اضافه کرد: سه هزار تن کالای اساسی در بندر امام درحال خروج و 450 هزار تن در مرحله انجام تشریفات گمرکی است و 300 هزار تن کالای اساسی در مرحله کارشناسی و ارزیابی برای ترخیص قرار دارد.

راستاد همچنین از حمله سایبری از خارج از کشور به اپراتورهای بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: البته این حمله باعث توقف عملیات تخلیه و بارگیری نشده است و صدور بیجک خروجی در اثر این حمله دچار اختلال شد که به سرعت مدیریت شد و توقف کشتی به این علت نداشتیم.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درباره کاهش درآمدهای سازمان بنادر به دلیل کاهش تجارت دریایی در بنادر کشور، گفت: اگر وضعیت تخلیه و بارگیری به همین ترتیب بماند با کاهش درآمد مواجه می شویم و ممکن است برخی پروژه ها را تعطیل کنیم اما تا این لحظه به چنین نتیجه گیری ای نرسیده ایم.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 388
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران