پایدار نماند مال بی تجارت زندگی بهادار تعهدی به ضمانت ملل اپلیکیشن پرداخت صاپ در مقابل اعتماد شما؛ مسئولیم خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 190 تاریخ : 1390/03/18-00:00:00
,17,
امواج آنتن های مخابراتی ، بلای جان مردم شده است

تهرانی ها می گویند:

امواج آنتن های مخابراتی ، بلای جان مردم شده است

مردم تهران می گویند، آنتن های مخابراتی که مانند قارچ در سراسر این شهر و با پرداخت مبالغی درحیاط منازل نصب شده و می شود موجب بروز سرطان، بیماریهای قلبی ، کاهش ضریب هوشی کودکان ، اختلال درخواب شهروندا

شهروندان تهرانی معتقدند، آنتن های مخابرانی ازنوع ایرانسل ، همراه اول یا هر نوع و نام دیگر وابسته به هر دستگاه و سیستم و مدیریتی در چند سال اخیر و به خصوص در چند ماه گذشته که رقابت میان شبکه های تلفن

 یکی از شهروندان تهرانی در منطقه اختیاریه در این باره اظهار داشت: از ابتدای سالجاری یک آنتن مخابراتی از سوی شرکت ایرانسل در نزدیکی محل سکونت آن ها نصب شده است که امواج این آنتن موجب اعتراض های شدید اهالی شده است.

وی که خواست نامش فاش نشود ، افزود: از زمانی که این آنتن نصب شده است، شوهر  این خانم دچار عارضه قلبی شده و خود او هم نیز یک ماهی تپش قلب شدید دارد به گونه ای که این تپش غیر عادی را احساس می کند.

وی تصریح کرد: هم چنین در این مدت دچار تورم و کهیر در پوست شده است و در مراجعه به پزشک معالج ، اثرات منفی امواج را از علل مهم این عوارض دانسته است.

وی یاد آور شد: در همسایگی دوستانش در همین ناحیه یک شهروند که از وایمکس با آنتن در داخل استفاده کرده ، مشکلات برای پوست و قلب این خانم ایجاد شده است که البته همه این ها به بررسی کارشناسی نیاز دارد و باید تا بیشتر دیر نشده، چاره ای برای این امواج بشود.

در همین حال امروز دفتر مطالعات ارتباطات و فناوری‌های نوین مرکز مرکز پژوهش های مجلس شوری اسلامی در این گزارش ابتدا صنعت تولید تجهیزات مخابراتی در دنیا را مورد بررسی قرار داده و در ادامه، به نمونه‌ای از کشورهای پیشرو در این صنعت اشاره کرده است. همچنین در قسمت اصلی گزارش، به بررسی صنعت تولید تجهیزات مخابراتی کشور پرداخته شده و ضمن مصاحبه با کارشناسان و فعالین این عرصه، چالش‌ها و مشکلات اصلی این صنعت استخراج شده است.

در بخش دیگری از گزارش فهرست کاملی از تجهیزات مخابرات شناسایی و طبقه‌بندی شده و سپس محصولات تولیدی شرکت‌های داخلی و توان تولید تجهیزات توسط این تولیدکنندگان شناسایی شده است.
مرکز پژوهشها در بخشی از این گزارش خاطرنشان می‌کند که با تولید بسیاری از تجهیزات مخابراتی در کشور، بخش عمده نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود که برای روشن شدن موضوع، آمار واردات تجهیزات مخابراتی کشور در سال‌های 1384 تا 1389 استخراج شده است.
از سوی دیگر مشکلات توسعه صنعت تولید تجهیزات مخابرات داخلی در این گزارش شناسایی شده که مهمترین آنها فقدان بخش قوی تحقیق و توسعه در این حوزه، عدم هماهنگی و نظارت مستمر وزارتخانه‌های مربوطه در کنترل و پایش تسهیلات پرداختی به تولیدکنندگان و اطمینان از هزینه‌کرد صحیح آن در ایجاد ارزش افزوده در صنعت تجهیزات مخابرات و عدم اجرای قانون حداکثر استفاده از توان فنی و صنعتی کشور است.
این گزارش می‌افزاید: در حال حاضر صنعت تولید تجهیزات مخابراتی کشور با چالش‌های عمده‌ای روبرو است که برخی از این چالش‌ها از فقدان برنامه شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات زیرساخت برای مهاجرت به فناوری‌های روز و فقدان هماهنگی میان وزارتخانه‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات و صنایع و معادن، علوم تحقیقات و فناوری و بازرگانی در برنامه‌ریزی‌هایICT کشور، عدم توجه لازم به بخش تحقیق و توسعه صنایع مخابرات، قطبی شدن فناوری‌ها در جهان، عدم رعایت قانون حداکثر استفاده از توان فنی و صنعتی کشور ناشی می‌شود.
مرکز پژوهشها در پایان پیشنهاد کرد که برای گذر از وضعیت فعلی و ایجاد صنعت تجهیزات مخابراتی توانمند در کشور لازم است بازارهای تقاضای کشور و منطقه به طور مستمر شناسایی شود و برنامه جامعی توسط وزارتخانه‌های فوق‌الذکر برای صنایع مخابراتی کشور تدوین شود. همچنین باید تحقیق و توسعه بخش صنایع مخابرات تقویت شده و زنجیره تجاری‌سازی در این صنعت ایجاد شود. اجرای مواد (3) و (8) قانون حداکثر استفاده از توان فنی و مهندسی و تولیدی کشور نیز باید در دستور کار قرار گیرد


ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 263
آینده خواندنی است طرح آرامش پست بانک ایران