آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 311583 تاریخ : 1396/09/28-12:21:19
,2,
همکاری با پست بانک ایران، افتخار بزرگی برای این شرکت است

مدیرعاملGRG Banking :

همکاری با پست بانک ایران، افتخار بزرگی برای این شرکت است

یدونگ لی مدیرعامل شرکتGRG Banking در مراسم بهره‌برداری از دوهزاروهفتصدمین دستگاه خودپرداز پست‌بانک‌ایران اظهار داشت: همکاری با این بانک افتخار بزرگی برای ماست و تلاش می‌کنیم با ارائه خدمات با کیفیت رضایت پست بانک را بیش از پیش جلب نمائیم.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران: وی در ادامه که همزمان با آغاز بیست‌و دومین سال فعالیت این بانک انجام شد تصریح کرد: تلاش می کنیم این همکاری‌ها گسترش یافته و پشتیبانی‌ خوبی از دستگاه‌های ATM واگذار شده در ایران داشته باشیم 

مدیرعاملGRG Banking در ادامه اظهارداشت: این شرکت با کشورهای مختلف منطقه همکاری دارد و ایران نیز یکی از کشورهای بزرگ منطقه است که با آنها همکاری داریم.
وی در مورد دستگاه‌های Chashless نیز عنوان کرد: این دستگاه‌ها در دنیا درحال توسعه است و مردم علاقه دارند به سمت استفاده از پول الکترونیکی حرکت ‌کنند و این دستگاه‌ها می‌تواند به این امر کمک نماید. البته این دستگاه‌ها هماهنگی خوبی با تلفن‌های عمومی دارد و می‌توان از آن به‌صورت چندجانبه استفاده کرد.
همچنین خسرو فرحی مدیرعامل پست بانک ایران در نشست با مدیرعاملGRG Banking به تشریح گستردگی شعب و خدمات پست بانک پرداخت و گفت:کیفیت دستگاه های مذکور در ارائه خدمات برای پست بانک یک اصل مهم است و همکاری این بانک با شرکت GRG Banking نیز براساس همین اصل است .
وی افزود: با توجه به اولویت خدمت رسانی به روستاییان و مناطق دورافتاده در پست بانک، این بانک از محصولاتی که نوآوری و برنامه ویژه ای برای این روستائیان داشته باشند استقبال می کند.
فرحی در پایان خواستار همکاری مدیرعامل شرکت مذکور درخصوص انتقال تکنولوژی و ساخت دستگاه های خودپرداز در ایران با شرکت های ایرانی شد.
گفتنی است: در این مراسم جمعی از مدیران پست بانک ایران و عابد آفتاب مدیرعامل شرکت ایران ارقام و جمعی از مدیران این شرکت حضور داشتند.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 155