به گزارش بانک و صنعت به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، عبدالهاشم حسن نیا در جلسه بررسی مسائل و مشکلات شاغلان بخش حمل و نقل جاده ای استان قم، افزود: با توجه به مبادلات 90 درصدی حمل و نقل از طریق خطوط جاده ای، ارتقای زیرساخت های جاده ای استان قم که کریدور ارتباطی 17 استان می باشد، ضروری است.
وی با تاکید بر اهمیت همدلی و همسویی مسئولان و شاغلان این بخش در جهت رونق هرچه بیشتر این حوزه، گفت: بی تردید در سایه همدلی و تعامل، می توان شاهد اقدامات چشمگیر و ارزنده بود کما اینکه این امر را در زمان وقوع بلایای طبیعی سال گذشته نظیر سیل لرستان و برف سنگین گیلان، شاهد بودیم در واقع حضور همکارانی همدل بودیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین به طرح احداث راهدارخانه مرکزی در استان قم اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه محورهای جاده ای استان قم، مرکز ثقل راه های کشور است، پیش بینی می شود راهدارخانه مرکزی قم تا دو سال آینده تکمیل و به بهره برداری برسد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به اینکه همواره مشکلات و دغدغه های معیشتی و اقلام مورد نیاز رانندگان بخش دریافت و مورد بررسی قرار می گیرد گفت: همواره فعالیت ها و نیازهای ناوگان عمومی حمل و نقل جاده ای اعم از مبدا، مسیر و مقصد رصد می شود و با روند فعلی مشکلی در تأمین لاستیک و برخی اقلام ضروری ناوگان عمومی جاده ای نداریم.
وی افزود: با توجه به پیگیری های انجام شده و رصدهای صورت گرفته، تا پایان سال 99 مشکلی در تأمین لاستیک و برخی اقلام ضروری ناوگان عمومی جاده ای با ارز 4200 تومانی نخواهیم داشت.
حسن نیا مدیریت منابع مالی به ویژه در شرایط حاضر را ضروری دانست و از خدمات دلسوزانه مسئولان استانی و ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای در استان های سراسر کشور قدردانی کرد.