آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 509830 تاریخ : 1398/12/27-15:44:08
,11,
خط دوم راه آهن کرج- قزوین به بهره برداری رسید

با حضور وزیر راه و شهرسازی؛

خط دوم راه آهن کرج- قزوین به بهره برداری رسید

خط دوم راه آهن کرج- قزوین امروز 27 اسفند 98، با حضور وزیر راه و رئیس سازمان برنامه و بودجه به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار بانک و صنعت، سعید رسولی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان شرکت راه آهن با دستگاه های دولتی و خصوصی گفت: سال گذشته تفاهم نامه همکاری وزارت راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه برای بهره گیری از ظرفیت تبصره 18 قانون بودجه مبنی بر تأمین مالی تولید ناوگان حمل و نقل ریلی به امضا رسید که طی این یک سال از محل امضای این تفاهم نامه 135 دستگاه انواع ناوگان ریلی تولید داخل وارد شبکه ریلی شد و کارخانه های تولیدی واگن در حال تولید سایر ناوگان مذکور در این قرارداد هستند.

وی افزود: همچنین از محل های دیگر مجموعاً 778 دستگاه انواع ناوگان ریلی در داخل تولید و بهره برداری شد که به افزایش بهره وری در حمل و نقل ریلی منجر شده است.

مدیر عامل شرکت راه آهن  با اشاره به افتتاح پل قزل حصار برای آسایش مردم این منطقه گفت: قطعه اول خط دوم راه آهن کرج-قزوین از حدفاصل کرج تا هشتگرد امروز به بهره برداری می رسد و قطعه دوم آن نیز حدفاصل هشتگرد تا قزوین فروردین ماه 99 افتتاح خواهد شد.

به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی امروز 6 سند همکاری میان راه آهن با بخش های دولتی و غیر دولتی به امضاء می رسد که مهمترین آن بهره برداری از خط آنتنی 16 کیلومتری کارخانه فولاد یزد به شبکه ریلی است و امروز اولین محموله بار فولاد یزد به کارخانه فولاد رشت با خط آهن ارسال خواهد شد. ظرفیت این محور 500 هزار تن در سال است که مجموع کل حمل ریلی بار در کشور با افتتاح این خط به 16.5 میلیون تن در سال افزایش می یابد.

خاطرنشان می شود در این مراسم قراردادهایی به مجموع ارزش 1373 میلیارد و 500 میلیون تومان و همچنین تفاهم نامه همکاری راه آهن و بنادر جهت افزایش سهم ریل از بندر، بهره برداری از پروژه های زیربنایی ریلی به ارزش 165 میلیارد تومان و ورود 322 دستگاه انواع ناوگان ریلی جدید به شبکه ریلی به ارزش 570 میلیارد تومان به امضاء رسید.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 185