صدور کدبورسی و احراز هویت سجام خدمات دیجیتال بانک ایران زمین؛ تجربه ای متفاوت همراه بانک تمام عیار
آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري اسلامي ايران خانه ملت - خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي پرتال جامع قوه قضائيه جمهوري اسلامي ايران logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 517641 تاریخ : 1399/05/21-12:08:08
,13,
تورم تولیدکننده مرغداری ها به 13 درصد رسید

در بهار 99

تورم تولیدکننده مرغداری ها به 13 درصد رسید

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی در چهار فصل منتهی به فصل بهار 99 نسبت به مدت مشابه در سال قبل با کاهش 6.5 واحد درصد، به 12.9 درصد رسید.

به گزارش بانک و صنعت، شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی کشور بهار 1399 (100=1390) از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

تورم فصلی

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل بهار 1399 به 1.2 درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (7.2 درصد کاهش)، 8.4 واحد درصد افزایش دارد. در میان قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به قلم کود (4.4- درصد) و بیش ترین آن مربوط به قلم تخم مرغ خوراکی (14.0 درصد) است.

تورم نقطه به نقطه

تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل بهار 1399 به 16.1 درصد افزایش رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (7.0 درصد کاهش)، 23.1 واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری های صنعتی به ازای تولید قلم های خود در داخل کشور، در فصل بهار 1399 نسبت به فصل بهار 1398، 16.1 درصد افزایش دارد. در بین قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم مرغ گوشتی (2.7- درصد) و بیش ترین آن مربوط به قلم تخم مرغ خوراکی (80.0 درصد) است.

تورم سالانه

تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل بهار 1399 نسبت به مدت مشابه در سال قبل به 12.9 درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل (19.4)، 6.5 واحد درصد کاهش نشان می دهد. در فصل مورد بررسی، در میان قلم های مرغداری های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم مرغ گوشتی (8.6 درصد) و بیش ترین آن مربوط به قلم کود (62.6 درصد) است.

شاخص استانی

بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی کشور در بهار 1399 نشان می دهد که شاخص اکثر استان های کشور نسبت به فصل قبل با کاهش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان گیلان با 29.14 درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان بوشهر با 23.34 درصد کاهش است.

مقایسه شاخص کل استانها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان می دهد که اکثر استان ها با افزایش روبه رو بوده اند به طوریکه بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهار محال و بختیاری با 128.06 درصد و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به استان بوشهر با 19.27 درصد کاهش است.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 176
طرح آرامش اپلیکیشن پرداخت صاپ پست بانک ایران