آرشیو اخبار
روز
ماه
سال
پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري logo-samandehi
  • | انصراف
به کانال تلگرام بانک و صنعت بپوندید بانک و صنعت را در اینستاگرام دنبال کنید
شماره: 311764 تاریخ : 1396/09/29-17:05:13
,5,
بورس کالا محلی مناسب برای تامین نیاز صنایع پایین دستی

بورس کالا محلی مناسب برای تامین نیاز صنایع پایین دستی

صنایع پایین دستی پتروشیمی می توانند با توجه به ساز و کارهای موجود در بورس کالا نیازهای خود را از بخش های بالا دستی تامین کنند.

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری بانک و صنعت؛ ولی ملکی نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی و رییس کارگروه صنعت کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مورد رویکرد مجلس شورای اسلامی به حل مشکلات صنایع پایین دستی پتروشیمی گفت: تامین خوراک از طریق بورس کالا یکی از دغدغه های اصلی تولید کنندگان است و مجلس شورای اسلامی به دلیل مصوبه های قانونی نمی تواند اعلام کند که کالای بورسی از طرق‌های غیربورسی عرضه شود ولی به دلیل رویکرد مثبت نمایندگان به رفع موانع تولید و جلوگیری از آسیب به صنایع پایین دست پتروشیمی در شورای رقابت مسئله رگولاتوری را پیشنهاد کردیم. 

وی ادامه داد: من به عنوان عضو ناظر شورای رقابت حضور دارم و از تولید کنندگان بالادست پتروشیمی عرضه کننده مواد در بورس خواستیم که به رشد صنایع پایین دست پتروشیمی نیز توجه داشته باشند همچنین از شورای رقابت خواستیم که در بحث رگولاتوری و تنظیم بازار ورود کرده و راهکارهای درست به لحاظ قیمت گذاری و میزان عرضه ارایه کند.مادامی که بحث رگولاتوری شورای رقابت حل و مصوب نشود برخی از مشکلات موجود کماکان وجود خواهد داشت.
رییس کارگروه صنعت کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: نظارت دقیق و معامله های شفاف در بورس کالای ایران می تواند برای عرضه کنندگان و مصرف کنندگان محصولات پتروشیمی اثر بخش بوده ورضایت را برای هر دو گروه در پی داشته باشد .
وی افزود: مجلس شورای اسلامی با هدف رفع موانع تولید و رشد صنعت پتروشیمی از فاینانس پروژه‌های این صنعت حمایت می‌کند .
ملکی در مورد قرارداد اخیر پتروشیمی اردبیل با شرکت ایتالیایی تکینت گفت: مردم استان به پروژه پتروشیمی دراستان امید بسته‌اند و مطالبات همیشگی مردم از نمایندگان یکی راه‌آهن و دیگری طرح پتروشیمی استان بوده است و طبق پیش بینی ها راه اندازی این طرح منجر به ایجاد 1500 شغل مستقیم و 10 هزار شغل غیر مستقیم دراستان می شود. پروژه ای که قرارداد مهندسی آن 34میلیون یورو معادل 170 میلیارد تومان باشد قطعا برنامه‌ریزی و هدف دارد و آینده طرح روشن و تضمین شده است.
وی در ادامه افزود این پروژه تنها به 1.6 میلیارد دلار برای راه اندازی نیاز دارد که 50 درصد آن یعنی 800 میلیون دلار از فاینانس و 50 درصد دیگر آن از صندوق توسعه ملی تامین خواهد شد و برای برداشت از این صندوق به مصوبه مجلس شورای اسلامی نیاز است و در تمامی مراحل ساخت طرح کمیسیون صنایع با این پروژه همراهی می کند و هرجا احساس شود که مجلس شورای اسلامی می تواند برای رفع موانع تولید ورود پیدا کند در خدمت فعالان صنعت پتروشیمی ایران خواهیم بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد آب این پروژه نیز از طریق اجرای سیستم تصفیه فاضلاب استان تامین خواهد شد و  ظرف مدت دوسال در این زمان سیستم مکانیزه تصفیه فاضلاب نیز راه اندازی می‌شود و تخریب زیست محیطی نیز کاهش خواهد یافت.



ارسال به دوستان با استفاده از:

نظر کاربران

Memory usage: 170